2018. január 8., hétfő

Sószoba 11 kerület

Az AREC száraz sóklíma a légúti betegségek rehabilitációs eljárása. Porlasztásos-befúvásos módszer, asztma, allergia, nátha, köhögés, légcsőhurut, melléküreg-gyulladások, pikkelysömör, krupp megelőzésére és hatékony kezelésére. Csak az AREC sógenerátorral folytattak magyarországi kutatásokat és ennek a készüléknek van hiteles mérési jegyzőkönyve, amely objektív méréssel igazolja a légtérben található sórészecskék számát és méretét a teljes kúraidőszak alatt. Akkor Ön is azokhoz a tudatos emberekhez tartozik, akiknek fontos a saját és családja egészségének megőrzése, a megelőzés természetes úton, illetve, ha bármilyen egészségi, lelki problémája van, szeretné azt szelíd gyógymódokkal, saját immunrendszerének, a szervezet öngyógyító mechanizmusának. Vasárnap és munkaszüneti napokon zárva vagyunk, megbeszélés szerint más időpontban is kinyitunk, akár az egész sószoba kibérelhető.


Sószoba 11 kerület

A beporlasztás első lépésében, egy berendezés a tiszta, étkezési minőségű kősót megőrli, és 2-mikron méretű sószemcséket hoz létre, amit egy ventilátor befúj a sószoba légterébe. Sókuckónkat parajdi és a himalájai só felhasználásával építettük. A parajdi kősóra jellemző, hogy a nátrium-kloridon kívül nagyon sok értékes ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz (pl.: fluor, nitrit, kalcium, magnézium, vas), melyek jelenléte okozza a sótömbök szürkés színét.


Csütörtökönként kellemes napindító hatha flow jógával indíthatod a napodat a sóbarlangban. A klasszikus tanítások szerint a napfelkeltét követő órák a szattva időszaka - teremtés, ren egyensúly, világosság - , így a gyakorlás szempontjából ez a leghasznosabb napszak. Jelenleg csak kisgépes repülésre használják. A Sóterápium levegője az állandó alacsony hőmérséklet (18–ºC) és az alacsony páratartalom mellett allergénektől mentes, nagyon kis mikroorganizmus koncentrációval rendelkezik, így ez a rendkívül tiszta, száraz sós levegő jótékony hatással van az emberi szervezetre.


SÓSZOBÁK, SÓBARLANGOK ÉPÍTÉSE, TERVEZÉSE OTTHONRA, szállodák, óvodák, iskolák és egyéb intézmények részére. BÉRELJEN otthonába sókazettákat és pihenve gyógyuljon, ami a leghatékonyabb és legkényelmesebb módszer. Wieliczkai só Zsírbontás zsírégetés.


SZÁRAZ sóköd befújásos sóterápával várjuk a gyermekeket és felnőtteket! Az alábbi betegségek kezelésére alkalmas a só terápia: asztma, allergia, felső légúti megbetegedések, nátha torok, gége, mandula gyulladás. COPD pikkelysömör,ekcéma A kezelés megelőzésre, immunerősítésre is alkalmas. A Sódekor Sókuckó Budapesten a XV. Himalája sótéglából épített egyedi sódekorációk mellett, kellemes zenét hallgatva kényelmes székekben pihenheti ki magát.


Sószoba 11 kerület

A gyerekeket sóhomokozó várja, ahol játszva gyógyulhatnak. Esztergom felnőtt háziorvos fűtésszerelés gimnázium gyermek háziorvos gáz gázkészülék javítás gázszerelés Kaposvár kultúra közigazgatás középiskola középiskolák közérdekű. A most átadott második sószobát Visegrádi u. Napfény Idősek klubjában építették. Miks Csaba a Vakok és Gyengénlátók Közép- Magyarországi Regionális Egyesület képviselője bemutatta a futár-távirányító eszköz lényegét. A gyógyulni vágyók egymás kezébe adják a kilincset a XVI.


Mátyásföldön) megnyitott speciális sóbarlangban. Sóbarlang Budapesten tonna himalájai kristálysóból az Oktogontól percre! Sóterápia, sólámpa, sótégla szaküzlet, Sóbarlang, sószoba , sókamra építés!


Próbáld ki a Sóbanjó sószoba száraz befújásos sóterápiáját. Kerület – Kaptárkő utca 1. Nagyon kedves fogadtatás, rengeteg. Szolgáltatás Fodrászat, kozmetika, műköröm - XIII. Csupacsoda Óvoda csapata Téged is vár!


Rengeteg játék, színes programok, egészséges ételek, sószoba , sóhomokozó, a hatalmas zöld kertben egy igazi kastély, és legfőképpen sok-sok szeretet várja a. Sólámpás Központ: jóga- és életmódközpont, teavilág teakereskedés és fitotéka, só- és bioüzlet – egy helyen! Magyarországon egyedülálló, komplex Sólámpás Himalája só, életmód és jógaközpont! Maroknyi Székelyföld az anyaország fővárosában, hiszen az ásványkincs mellett szovátai követ és – engedéllyel kivágott – hargitai fenyőt használtunk az építkezésen.


Sószoba : ajánlatunkat fentebb találja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések