2018. január 29., hétfő

Skorpió férfi bizalom

Ilyen szempontból elég alamusziak vagyunk. Ha mindig őszinte a skorpió pár egymással,és feltétlen bizalom van közöttük kitartanak egymás mellett egy életre. A nagy drámákat éppúgy szeretik, mint a nyugalmat, náluk így kerek a világ. Raádásul a Halaknak – ha igazán szerelmesek – nincsen különösebb bajuk azzal, hogy a Skorpió kissé féltékeny típus és birtokló természetű.


Ha sikerül a Skorpió vágyait felkeltene akkor már csak folyamatosan fenn kell azt tartano és akkor bárhol, bármikor hajlandó az együttlétre veled a legkülönfélébb módokon. Ha viszont egy kicsit is elhanyagolo akkor kezdheted elölről az egészet, újra sokat kell dolgoznod azért, hogy a Skorpió hangulatba kerüljön. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Közös érdeklődési körök, főleg a bizalom hiányában még erős testi vonzalmuk sem elég a tartós kapcsolathoz. Vízöntő- férfi és Skorpió -nő kapcsolata Vízöntő- férfi és Skorpió -nő kölcsönös csodálata spontán fellobbanás.


Első pillanatra éledt vonzalmukhoz azonban semmi más érzelem vagy érdeklődés nem társul. Igen szkeptikus tud lenni az emberekkel, még a barátait is „ bizalom teszt” alá veti. Ez egyfajta önvédelmi mechanizmus részéről.


Ha egy Skoprió férfi meg akar szerezni egy nőt, akkor ellenállhatatlanságát veti be. BAK - SKORPIÓ Kapcsolatuk alapja a becsvágy, és nagyon, de nagyon sokra vihetik együtt, ha vonzódásuk alapja a kölcsönös bizalom és tisztelet. Ha ez így van, akkor viszonyuk tartós, harmonikus, eredményekben gazdag lesz minden területen. Nem túl népszerűek társasági körökben, de ez egyiküket sem zavarja.


Mindezt a Skorpió - férfi képes megadni neki, kitartó társa törekvéseiben, kettesben csodálatos dolgokat valósíthatnak meg. Fő mozgatóerejük rendkívüli erotikus vonzalmuk, mely még idős korukra is sajátjuk marad. A Bak-nő és Skorpió - férfi szerelmi viszonya tartós és boldog, könnyen házassághoz vezet.


A Rák férfi romantikus szerelmes, a Rák nő védelmező, aki szeretteiért bármire képes. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Szenvedélyes, óriási szexuális fantáziával, amiket szívesen el is mond partnerének. Vad szerető, és szinte bárhol, akár nyilvánosan is képes partnerét szexre csábítani.


A Skorpió nő mellett egy férfi sem fog unatkozni. Mindketten szeretik az érzéki élvezeteket, de ezt nyíltan csak a Bika ismeri el, ezért, ha ezt felismeri és tesz is érte, akkor egy izgalmas és őszinte kapcsolat lesz kettejük közt. Ez a legrosszabb dolog, amit vele tenni lehet. A legjobb, ha hiszünk benne és mellette vagyunk, amikor épp a világ nem ért meg engem fázison megy keresztül.


Vonzódtok egymáshoz, sok a hasonlóság, sok a közös vonás bennetek. Számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök. Te egy nagystílű, uralkodni vágyó, nyíltan parancsolgató ember vagy, amíg a Skorpió halkan és észrevétlenül éri el azt, amit akar.


Mindenekelőtt tisztában kell lennünk azzal, hogy a Skorpió férfi a kezdeményező készséggel megáldott , ám mégis finom, tapintatos partnert keresi, aki komolyan edzőként működik mellette az önmagával folytatott verseny során. Skorpió (X. - XI. 21.) Az emberi kapcsolatok fontos szerepet töltenek be a Skorpió férfi életében, ám inkább él egyedül, mint valaki más akaratának alávetve. Természetéből adódóan titokzatoskodó, rejtélyes ember, aki rendszerint saját elképzelései szerint éli az életét - ebbe pedig nincs sok beleszólásod. A Halak meglehetősen feminin jegy, abban az értelemben, hogy milyen hajlamokkal, képzelőerővel, finomsággal és együttérzéssel rendelkezik.


Sok Halak férfi szélsőségesen férfias tud lenni, és maximálisan tudatában van annak, hogy mit akar, és ehhez hogyan juthat hozzá. A Bika férfi mindig arra törekszik, hogy mások kedvébe járjon, illetve szeretné elérni, hogy a párja megszeresse, elfogadja, elégedett legyen vele, de ezt nem hajlandó hazugsággal elérni, hiszen számára nagyon fontos a bizalom , ráadásul a lelke nem bírná el a hazugsággal járó stresszt. Nos, talán az egyik legfontosabb tulajdonság, ami hosszú távon képes egy férfi figyelmét lekötni, az a bizonyos, utánozhatatlan, belülről fakadó nőiesség. Engedjük tehát szabadjára a bennünk rejlő nőt, legyünk magabiztosak, ugyanakkor finomak és kecsesek. Férfi Vízöntő és Skorpió nő - kompatibilitás a házasságban.


Házasság közöttük lehetséges lenne, ha tudnak összebarátkozni. Számára fontos, hogy a bizalom és látni, mint egy barát. Ellenkező esetben csak nem mer változtatni a helyzeten. Tudja, milyen partnert akar.


Elvárásai nem csekélyek, mert a végletes erotikára éppúgy szüksége van, mint a gyengé becéző szavakra. Ugyanakkor védtelen is a szerelemben, hiszen meglehetősen érzelmes típus, s nem tud félszívvel szeretkezni. Ha férfi vagy akkor elsősorban nálad is az Apát másodsorban Téged jelent, mint Férj- Férfi , vagy Apa. Tehát az illető nem tudta kiélni az energiáit ezért elakadtak. A skorpió csillagjegy pedig egy elakadt Marsikus energiát jelent.


Néha nem árt, ha bizonyos dolgokat egyszerűen ráhagy kedvesére. Az idő úgy is Önt fogja igazolni, addig pedig nem tudná őt meggyőzni. Legyen vele türelmes, a kölcsönös bizalom sokkal közelebb hozza Önöket egymáshoz, mint bármely féltékenységi jelenet.


Kedvese ráadásul nem szereti, ha korlátozzák! Mivel azonban a Skorpió ember korán szembesül a különlegesen nehéz tapasztalatokkal - és legtöbbször olyanokkal, melyek megmutatják, hogy a nyíltság és bizalom nagyon könnyen átcsap az ellentétébe - sokszor egy kráter tóhoz hasonlít: mélyen a teljesen síma, átláthatatlan felszín alatt perzselő, fortyogó hőség van. Hogyan udvarol egy skorpió férfi ? Van egy kollégám, akivel munkán kívül sokat vagyunk együtt,de nem történt még semmi. E jegy szülöttje titokzatos, szenvedélyes, erős akaratú, határozott és elszánt.


Mindig küz és céljai elérésében végtelenül kitartó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések