2018. január 15., hétfő

Koszonto 50dik szuletesnapra

Az egységet meg lehet bontani - de törvényszerűen helyreállítja magát. Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző, szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. Fél évszázad hosszú idő, ez alatt több nemzedék is felnő. Boldogságban, egészségben légy gazdag, mindent megkapj amit az élet még megadhat.


Koszonto 50dik szuletesnapra

Halász Judit - Boldog születésnapot. Hajdú Pista barátomnak az 50. Ne hidd el, hogy ez most valaminek a Fele. Ezt már évek óta tudom, hogy vinné el a fene! Születésnapi ajándékok 50.


Verklis pálinkás szett 50. Zenélő pálinkás szett - 50. Ezzel az összeállitással, szeretném köszönteni azokat,akik születésnapjukat ünneplik. Zene:Fülöp Ervin Évszakok.


Viruló rózsának szép zöld a levele. A te kicsi szíved örömmel van tele. Eljön majd idővel neked is a tavasz. A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet.


VERSEK,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. A segitsegteket szeretnem kerni. Szüksegem lenne egy par versre,szolasra, idezetre vagy barmire , amit egy kepeslapra lehet irni. Meg ötletem sincs, hol keressek valamit.


Ha tudnatok segiteni , örülnek, köszi elöre is. Mindig legyen előtted út, fújjon a szél a hátad mögül. A születésnap mindig fontos ünnep egy ember életében, még akkor is, ha igyekszik eltitkolni, hány éves is valójában.


Az ünneplés különböző lehet, van aki a féktelen bulizást szereti inkább, és a nagy tömeget, van aki viszolyog tőlük, és inkább egy szolid tévé-torta-ajándék-tévé kombóval szeret inkább túl lenni rajta. Legyen a helyszín egy étterem, egy hangulatos bár vagy egy családi étkező, lepjük meg a szülinapost egy különleges ajándékkal – egy pohárköszöntővel. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá.


Koszonto 50dik szuletesnapra

A születésnapodtól nem azt váro hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba.


Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel. Tükör előtt ülök némán, És valóban én sem értem, Ki az, ki visszanéz énrám Oly kövéren és kevélyen. Ezeknek a szülinapi ajéndékoknak éves is örülni fog! Drága szeretett fiam születésnapjára!


Ez a nap számomra az egyik legnagyobb csoda, ekkor születtél meg fiam! Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések