2018. január 19., péntek

Bak horoszkóp szerelem

Bak horoszkóp szerelem

A Rák odaadásával képes előcsalogatni a Bak érzéseit. A Bak stabilan (nem gyorsan, de stabilan) lépked előre a párkapcsolati lépcsőfokokon, számára különösen fontos a bizalom, a biztonság és a hűség, a Rák pedig kiváló partner e tekintetben. A bizalom nevű kulcs nagyon sok kaput megnyit a Bak csillagjeggyel erőteljes kapcsolatban álló emberek lelkében. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Társad megbízható, gondos és megfontolt, amit te igen nagyra tartasz. Gyakran vagytok kettesben otthon, és átadjátok magatokat a hétköznapok nyújtotta örömöknek. Bizalmáért cserébe ajándékozzuk meg Bak kedvesünket gyengédségünkkel, feltétlen szeretetünkkel, ártatlan gyermeki énünkkel, hiszen ez az, amire mindennél jobban vágyik. Szerelem Végre elvonulnak a sötét felhők a fejük fölük. Azok, akik keményen küzdöttek a kapcsolatukért, megnyugodhatnak, mert visszatér a béke és a szerelem a viszonyukba.


Egyesek mindjárt nagy lépésekre szánnák el maguk, de ne kapkodjanak el semmit. Személyesen és Telefonon. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Az a nő, akinek sikerül áttörnie a Bak zárkózottságát, maga is elcsodálkozhat, mennyire megváltozott és mennyire sikerült őt is kivetkőztetnie önmagából, hogy a szerelem magasztos szféráiba jussanak. A Bak sosem lesz kellemes társalgó, de hűséges, megbízható társ. Jó férj és nagyszerű apa válhat belőle.


Egy Bakra semmit nem lehet rákényszeríteni, és hamar elfogy a türelme. Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó szerelemről, egészségről és pénzről! Ha nem is egy elsöprő, lángoló szerelem a tiétek, nyugalmas, kiegyensúlyozott boldogságban mindenképpen részetek lehet egymás mellett.


Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Olvasd el heti horoszkóp előrejelzésünket, ha választ szeretnél lelni szerelem , párkapcsolat és karrier kérdéseidre. A Bak zárkózott és egyszerű, nincs benne női rafinéria.


Az érzelmeit nehezen tudja kifejezni, nem vonzzák a kalandok. Számára a szerelem nem játék. A legnehezebb időszakban is kitart a párja mellett, s a praktikus megoldásokat keresi. Természetességével és megközelíthetetlenségével hívja fel magára a figyelmet. Ez a horoszkóp segíthet kapcsolatod megértésében!


Szeretnél mély és részletes összefoglalót látni a párkapcsolatodról? Terjedeleoldal, a felállított képletekkel! Részletes horoszkóp mindkettőtöknek, valamint összehasonlító elemzés rólatok.


A horoszkópot e-mailben küldjük, pdf formában! Látogass el oldalunkra minden nap és tudd meg napi szerelmi horoszkópunkból, mit jósolnak szívügyedről a csillagok! Ez az év a jelenleg párkapcsolatban élő Bak számára kiváló alkalom lehet arra, hogy az apró részletekre koncentrálva érzelmi, testi és szellemi összhangot, harmóniát valósíthasson meg párjával, amelynek aztán gyümölcsöző hatásai lehetnek a jövőben.


Bak horoszkóp szerelem

Ez egy speciálisan szerelmi témájú horoszkóp , ami a nemi szereped megéléséről fog szólni. Szerelmi horoszkópunk egy kattintással elárulja. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt.


A Bak talpra állítja az embert egy biztos, sikerre vezető tervvel, és ezért cserébe nem vár semmit. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A jegy szülötteinek uralkodó bolygója a Szaturnusz.


A Bak a zodiákus tízedik jegye, az utolsó föld elemű jegy. Időszaka a tél kezdete, december és január között. A Bak az ellentétek, a téli napforduló jegye, amikor a napfény ismét növekedni kezd.


A Bak jegyű nem a sok beszé hanem a tények embere, aki képes boldogulni az életben. Alapvetően különböznek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne alakulhatna jól a kapcsolatuk. A Nyilasnak a hódításhoz lesz majd szüksége a türelemre (a Bak ugyanis nehezen enged közel magához bárkit is), a Baknak pedig a Nyilas hevesebb természetét kell majd ügyesen kezelnie.


Mit ígérnek a csillagok szerelem -fronton?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések