2020. október 14., szerda

Vízöntő ikrek aszcendenssel

Vízöntő ikrek aszcendenssel

Ennek a szülöttnek nagyfokú szüksége van az állandó függetlenségre, a szabadságra. Mindez fokozot függetlenségi vágyat kelt benne, felébreszti művészi hajlamait, a divat és más hasonlók iránti érdeklődését. Akkor olyan vagy, mint egy elkápráztató, örökké nyughatatlan kolibri, bármelyik pillanatban. Ha viszont ez megtörtént, a kellemes meglepetés ereje, a fellobbanó szimpátia, elindít egy lavinát , amiből bármi lehet. A Vízöntő sokszor a fellegekben jár.


Magának való, önálló, a társadalmi szokások hidegen hagyják. Arra kell ügyelnie, hogy ne szálljon el teljesen, ne merüljön bele a gondolataiba, és ne adjon túl nagy teret az érzelmeinek. Ahhoz, hogy élvezze is az életet, egy Oroszlán társ lehet a. Ikrek Vízöntő aszcendenssel A szerelemre – és úgy általában az élet szép dolgaira – sokkal jobban oda kell figyelned. Izgalmas emberekkel köthetsz ismeretséget, akik kitágítják a horizontodat. Rák Vízöntő aszcendenssel Nem éri meg a szomszédoddal vitába keveredni – maradj toleráns és tartsd magadban a véleményed.


Egy Ikrek hozzád hasonlóan, sokoldalú, színes egyéniség. Mindig kapható a te kedvenc időtöltésedre, a szellemi játékokra. Legalább olyan gyorsan forog az agya, mint neked. Vízöntő Ikrek aszcendenssel Fedezd fel a partnered új oldalát és keressetek közös érdeklődési pontokat, a párkapcsolat ugyanis nemcsak attól lesz harmonikus és teljes, ha az ágyban megértitek egymást. Ha egyedülálló vagy, legyél nyitott a flörtölésre, mert jó esélyed van a szerelemre.


Vízöntő ikrek aszcendenssel

Vízöntő , mint főnök: Sosem lehet tudni, hogy a vidám természet és arc mögött valójában milyen gondolatok rejlenek. Ki nem állhatja a korlátokat, épp ezért jellemzően olyan munkahelyen tölt be vezető pozíciót, ahol elsősorban a talpraesettség és proaktív viselkedés az elvárt minta. A z egész megjelenése figyelemfelkeltő, mindenképpen fittyet hány a szokásoknak, a fennálló rendnek. Szereti meghökkenteni már a külsejével is az embereket. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó.


A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem. Csodálja az Ikrek tudását, ám sokszor idegesíti az Ikrek állandó nyüzsgése. Mivel a száma a hármas, ez energikus természetet, a változás és a kölcsönhatás keresését, mozgásszeretetet kölcsönöz az ilyen jegyű szülöttnek. Azok az emberek, akiknél az Ikrek hatása az uralkodó, gyakran idegesek, nyugtalanok és. Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk (napjegy) árulkodik a külső fizikai megjelenésünkről, mint inkább az aszcendensünk.


Minden ember az aszcendensén keresztül kapcsolódik a külvilághoz és fejezi ki azon keresztül a személyiségét. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


Külső ingerekre lassan reagálsz, mert mindent alaposan átgondolsz. Alapos elemző vagy, analizáló, aggályoskodó, aki még ráadásul meglehetősen kritikus természetű is, amiért gyakran szőrszálhasogatónak, vagy a kákán is csomót keresőnek tartanak. Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között.


Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Mérleg (0- 13.) Derűs és alkalmazkodó Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Fontos számára, hogy milyennek látja a világ. Nem tud élni mások elismerése nélkül.


Az Ikrek , a Vízöntő és a Nyilas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések