2020. október 15., csütörtök

Vízöntő férfi megtartása

A Vízöntő férfi kínosan érzi magát, ha saját érzelmeiről kell beszéljen. Számára a “Szeretlek”, “Utállak”, “Megőrülök érted” kijelentések tabuk. Soha, vagy nagyon-nagyon ritkán visz virágot kedvesének, annak ellenére, hogy nagyon őszintén és nagy intenzitással tud szeretni.


Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson. A nő kezdetben a megszerzésért csábít, később, ha már gyermekek vannak, a férfi megtartása a cél, s ez nem lehetséges zsarolással, kötelekkel, felelősséggel, terhekkel, üres szavakkal. Ezek nem működnek egy olyan világban, amikor a válás népszerűbb, mint a szent frigyek kötése.


Kos -hoz megyünk vendégségbe. Tiszta és hibátlan legyen a ruházat, ne állítson be férfi pld. A Kos ezt titkos rosszallással veszi.


Vízöntő férfi megtartása

Egyszerre többfelé is szereti hasznosítani idejét a Kos, ne ellenezzük. A gondolataiban is ez jár, mert elvárja a környezetétől mindezt, legyen szó barátról, családról, vagy párkapcsolatról. Szereti, ha a kapcsolat ban a hagyományos minták felborulnak, és ezáltal valami új és izgalmas dologban vehet részt. A Vízöntő nagyon művelt, érdeklődik az irodalom, a zene és a képzőművészet iránt, ezért legjobban ezekben a körökben érzi magát. Valójában mindenre nyitott, rendkívül érdeklődő.


A szerelemben is inkább a szellemi kontaktus híve. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. A Halak férfi csupa ellentmondás, ezért részéről bármire számíthatunk. Hirtelen elhatároz valamit s máris mást tesz, mint amit eltervezett.


Vízöntő férfi megtartása

Szentimentális álmodozó, aki nem a reális világban él, hanem valamely saját maga által megalkotott képzeletbeli világban. A Mérleg egy nőies típus, ezért jobb, ha a feleség született ebben a jegyben, de a Mérleg férfi is nagyon jó társ, férj, romantikus, kedves, udvarias. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő.


A Vízöntő -jegy tárgyalásánál elkerülhetetlen, hogy említést tegyünk - hacsak néhány mondat erejéig is - egy nem személyes, nem egyedi területről. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő korszaka. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. A legegyszerűbb módja annak, hogy a férfi úgy érezze, Te segítesz neki jobb emberré válni, ha javaslatokkal, ötletekkel segíted és nem utasítgatsz, parancsolgatsz, leadod a rendelést.


Ezzel elére hogy őszinte legyen hozzád és tiszteljen. Minden probléma elől igyekszik elúszni. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. Nehéz megállni, hogy ne írjunk vissza annak a srácnak, akibe fülig szerelmesek vagyunk, pedig néha ez lenne a legjobb döntés ránk nézve.


Ha másért nem, már csak azért is, mert van, aki tényleg nem érdemli meg az időnket. A vízöntő imád összejöveteleken résztvenni, ahol komfortosan mozog, tehát ne ragadj rá és várd el, hogy minden percét veled töltse mert nem fogja megérteni ezen igényedet. Légy mindig őszinte, a vízöntő mindig hangsúlyt fektet az igazságra.


Te valamiért úgy gondolo hogy sokkal izgalmasabb vagy a társadnak, ha titokzatoskodsz és nem kötsz mindent az orrára. Azt hiszed ebben rejlik a varázsod. Párod pedig egyszerűen csak azért titkolózik, mert neki a szabadság fontos, és ennek megtartása érdekében hallgat el bizonyos dolgokat előled. Az Oroszlán férfi jellemvonásai Az Oroszlán nőhöz hasonlóan, az Oroszlán férfi is szeret a figyelem középpontjába kerülni. Fejedelmi magatartása és gesztusai meg is szerzik számára ezt az örömét.


A Vénusz megmutatja, hogyan varázsolsz el másokat - Bár egy kapcsolat igaz mélységét a Nap és Hold helyzete szimbolizálja, a szerelem bolygója felel a kezdeti magnetikus vonzalom meglétéért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések