2020. október 27., kedd

Vízöntő férfi lelke

Vízöntő férfi lelke

A Vízöntő férfi kínosan érzi magát, ha saját érzelmeiről kell beszéljen. Számára a “Szeretlek”, “Utállak”, “Megőrülök érted” kijelentések tabuk. Soha, vagy nagyon-nagyon ritkán visz virágot kedvesének, annak ellenére, hogy nagyon őszintén és nagy intenzitással tud szeretni. Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson.


Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat.


Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Bak- férfi és Vízöntő -nő kapcsolata A Bak- férfi és Vízöntő -nő rendkívül mély és értelmes barátságot élhetnek meg, de érzelmileg nem nagyon illenek össze.


A Bak túl tartózkodó, képtelen kimutatni érzelmeit, a Vízöntő pedig nem is tart igényt erre, hisz az érzelmek nem nagy szerepet játszanak életében. A Vízöntő szívesen belevonná kalandjaiba párját, ám a Bakra nem jellemző, hogy meggondolatlanul fejest ugorik az élet sűrűjébe. Ha a Vízöntő mégis rá tudja venni, akkor felszabadító élményben lehet részük, ellenkező esetben a Bak fokozatos ellenszenvet kezd érezni a Vízöntő életvitele iránt. A jegy férfi szülötteiben a testi egyensúly megbomolhat, és hajlamosak lesznek a homoszexualitásra.


A gyenge Mérleg jegyű fők feslettek, vágynak a fényűzésre, ami aláássa az erkölcsi tartást, így előfordul, hogy prostituáltakká válnak. A Vízöntő számára a barátság igen nagy kincs és nem csak feleségével, de saját szüleivel, gyermekeivel, egész rokonságával is igyekszik, mindenekelőtt a. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel. Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogo hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő. A gondolataiban is ez jár, mert elvárja a környezetétől mindezt, legyen szó barátról, családról, vagy párkapcsolatról.


Bármennyire is szerelmes a Bak férfi , mindig marad a lelkének egy kis része, amelyet önfegyelme sosem enged felfedni. Mindennek következtében olyan nőre van szüksége, aki mindezt elfogadja, és nem nyaggatja a szerelmi vallomásokért. Ha ilyen téren okos és belátó vagy, tartós lehet a kapcsolatotok. A lelke mélyéig sosem juthatunk el, egy kiismerhetetlen világ rejtőzik benne. A legtöbb szerzetes és ápolól(nő) aszcendense is ez.


Ahhoz, hogy a földi dolgai is haladjanak, egy jó realitásérzékkel rendelkező Szűz társ segíthet, aki figyeli az élet pénzügyi területeit is (számlák befizetése, határidők…). A könnyekről nem is beszélve. Ha véletlenül mégis előfordulna, hogy majdnem el akarná sírni magát, legyen az Bak férfi , vagy nő, akkor biztosan kiszalad a konyhába hagymát vágni, hogy leplezze vele a könnyeit. Ha egyszer elhatároztad maga nem hagyo hogy eltérítsenek a szándékaidtól.


Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de gondolj néha másokra is. Az őszi borongós, hűvös időben gyakran vagyunk lehangoltak, kedvetlenek, és ez a korai. Ilyenkor általában megjelenik egy másik, határozottabb vezető is, akinek átadhatja a kemény kezű irányítás terheit. A Rák nőies jelenség, még a férfi is. Hajlamos az elhízásra, általában idősebb korára össze is szedi fölös kilóit, amit az állandó lelki problémáiknak is köszönhet.


Az ilyen érzelmeket ő gyengeségnek nevezné. Nincs olyan Vízöntő , aki valamivel ne hívná fel magára a figyelmet. Ne számítson kedves hölgyem arra, ha bárhová is vinné, hogy az alkalomhoz illően fog öltözni , hacsak nincs megáldva legalább egy Mérleg.


Vízöntő férfi lelke

Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. Vízöntő férfi : Vess fel számára egy bonyolult témát, vagy kérd segítsen megfejteni egy műszaki szerkentyű működését.


Ezzel már el is indulhat az eszmecsere köztetek. Mert akár beismeri, akár titkolja, a “csupa szív” férfi a lelke mélyén tudja, hogy a környezete nem tartja férfiasnak. Pedig az érzelemgazdagság nem azt jelenti, hogy a nagydarab, erős és nyugodt férfi a lelke mélyén gyenge vagy siránkozó volna.


Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések