2020. október 19., hétfő

Vízöntő férfi rák nő

Vízöntő férfi rák nő

A Rák férfi szenvedélyes, gyengé partnerének sokat ad magából, de cserébe viszont is elvárja mindezt. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé.


Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Rák Egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus.


A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében. Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább.


A Rák férfi romantikus szerelmes, a Rák nő védelmező, aki szeretteiért bármire képes. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Mivel épp egy vízöntő világkor küszöbén vagyunk, ahol a női jelleg igyekszik kiegyensúlyozni a hatását az előző kor férfi jellegével, ezért azt mondhatom, hogy a rák nő és a vízöntő férfi jelenleg egy olyan párt képez, ahol a rák nő ősi ösztönétől vezérelve uralni kívánja a kapcsolatot - természetesen minden. A Rák férfi lágyabb, megértőbb és érzékenyebb, míg a Rák nő olyan, mint a mesében a borsószem királykisasszony: száz dunna alatt is megérezte a borsószemet. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida.


A Skorpió, Rák , a Bika, a Bak és Mérleg is megadhatja a boldogságot számunkra. A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti. Hatalmas érzelmeit kevés Rák tudja csak kezelni, ezért a többség depresszióra hajlamos, imád enni. Vízöntő férfi kalandvágya.


Be van ragadva a család eszméjébe, így anyukájába is. A nő , aki nem szimpatikus a Rák anyjának, sokat fog szenvedni, mert ő bizony először mindig anyut választja majd. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt.


Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogo hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő. Azonban ha ez mégis megtörténik, akkor nagyon gondoskodó, megbízható partner válik belőlük. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


Próbálkoztam már vízöntővel de érdekes volt nekem túl szabadok, de a legjobb barátom az aki férfi és ezért úgy gondoltam megér még egy próbát ezért ma Randizok egy vízöntővel és nagyon bízok a dologban. De az emberek attól hogy mi a horoszkópjuk lehet más bennük. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


Vízöntő férfi rák nő

A Kos sokkal szabadabb akar lenni, mint amennyire a Rák engedi. A Rák nagyon kötődik a társához, szeretné, ha többet lenne vele. A Rák egy birtokló típus, ki akarja sajátítani a társát, és ezt a Kos nehezen tűri. Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő.


Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor. Rák és Szűz szerelmi kompatibilitása Közepes A Rák érzelmi alapon működik, míg a Szűz teljesen analitikus természet, mégis olyannyira összeillenek, hogy ez a különbség szinte előnyükre válik. A Rák karma esetében ez a páncélnövesztés és elzárkózás fontos elem, hisz a rák -betegségek (tumorok) szellemi alapja. Elszigetelődni, nem részt venni a közösségben, öntörvényűvé válni.


A Rák aszcendenssel rendelkező személy először is meg kell tanulja, hogy a külvilág nem az ellensége, hanem segítője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések