2020. október 2., péntek

Weimari vizsla kennel

Az elkerített területen tartás a biztonságos fejlődés záloga, ezért a tenyészet legifjabb tagjai részére külön nagy kifutóval rendelkező kennel áll rendelkezésre, csakúgy mint a felnőtt kutyák éjszakai pihenésére. Kiemelt figyelmet fordítunk weimari vizsla kutyáink táplálására is. Nagyon fontos a kölyökkorban és. Elsősorban munkakutyákat tenyésztünk, de a küllem is kiemelt szempont, melyet jól mutatnak a kiállítási eredmények. Bemutatom,hogyan telnek a napjai és bemutatom az embereknek milyen.


Weimari vizsla kennel

Tex has been with us for two weeks and is bigger than when he arrived. Khyannes kennel - Kisberki utca 5. Kutyáink mezei, vízi versenyeken, vadászatokon és a show világában is bizonyítottak. Welcome to Kutya Kennels ! The Vizsla breed was originally a traditional hunting dog in Hungary. Kutya (KOOT-chya) is the Hungarian word for dog and the name of the sweet and joyful face you see above with me. Az első alomból Bora Bora, a második alomból Borbolya, és a harmadik alomból Bazsi, Babót és Boda részvételével indultunk a tegnapi kaposvári Vadászkutya Kiállításon Tenyészcsoport kategóriában.


A weimari vizsla , melyet a 19. Britanniába, s azóta is igen népszerű családi kedvenc, kiállítási eb és engedelmességi versenyző. Az Egyesült Államokban is kedvelik, a legjobb tenyésztörzsek e két országban kaphatók. They make great hunting companions. Origins of the Hungarian Wirehaired Vizsla.


Weimari vizsla kennel

Originating from Hungary, they are well known for their spee agility and stamina. They are used primarily for upland game hunting as a pointer, but they also make great retrievers and working ranch dogs. Hello weimari rajongók!


Származását illetőleg csak feltételezésekre szorítkozhatunk. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Our breeders breed for temperament, health, conformation, hunting and companionship. This should be your first place to start your search for a puppy. We are happy to show you our Vizslas on these pages and tell you a bit more about the history of the kennel.


Weimari vizsla kennel

A fajta eredetével kapcsolatban sok a találgatás. Drótszőrű magyar vizsla. A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre. Fajtáját tekintve weimari vizsla.


Weimaraner és német vizsla fajtamentés. Egyik oldaláról egy gyermekbarát családi kutya, házőrző, vizsla. Másik oldala egy igazi vadász egy igazi ragadozó, a vadászat megszállottja. A magyar vizsla bárki bármit is mon egy gyönyörű, intelligens, ZSEMLESÁRGA színű, mindenes vadászkutya!


V arga Katalin , állattenyésztő üzemmérnök vagyok a Vadászfai - kennel alapítója és tulajdonosa. AKC actively advocates for responsible dog ownership and is dedicated to advancing dog sports. List your kennel with us and advertise that you are a breeder, trainer or handler. Advertise services like guided hunts, hunting preserve, game birds and dogs transportation.


Elindult a barsonybarka. Bársony Barka Weimári Vizsla Kennel honlapja! Ezen oldalakon tekinthetnek bele a kennel életébe. Itt találhatnak továbbá ismertetőt, leírást és remélem sok érdekes olvasnivalót azok, akik már ismerik és akik csak most ismerkednek e csodálatos vizsla fajtával. Magyar vizsla tenyészetek listája Honlapunkon megjelentetjük minden tagtársunk tenyészetét, akinek három a Magyar Vizsla Klub Egyesület tenyésztési szabályzata által meghatározott előírásoknak megfelelő alma született.


Az ő híres Bessy II kutyájának csodás kis kölyke lett a mi kutyánk. A vizsla egy igazi mindenes kutya, ebből következik az is, hogy nem tud 1-os teljesítményt nyújtani bizonyos dolgokban. Az utánkeresésben nem versenyezhet a vérebbel.


Vízi munkában egy jól kiképzett véreb a retrieverekkel veszi fel a versenyt, egy jó orrú német vizsla megközelíti a pointerek teljesítményét. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések