2020. szeptember 28., hétfő

Vízöntő nő párja

Mindig tud újat mutatni párjának, tele van ötletekkel, és sajnos ez néha konfliktusokhoz is vezethet, mivel az előre egyeztetett dolgokat önkényesen megváltoztatgatja. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Független és céltudatos ember, aki szívesen fogad bármilyen változást s van bátorsága is változtatni a megváltoztathatón.


Vízöntő asztrológia január - február 18. Mások megjegyzése, a kritika nem érdekli. O az érdekes, izgalmas. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája.


Erős szerelemre hajlamos a két jegy, ha egymásra találnak. Nem olyan szerelem első látásra mint az Oroszlán esetében, inkább mély és. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Emellett a Skorpiókkal, Mérlegekkel, Kosokkal is megtalálhatjuk a közös hangot. Egy biztos: ha Kos párt választunk magunknak, szinte sosem lesz csend a. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A Nyilas nő szerelmi horoszkópja.


Vízöntő nő párja

Fantáziája révén a legszürkébb életből is képes kisajtolni a nagystílű eseményeket. Optimista nő , aki nem bíbelődik apró-cseprő házimunkákkal, inkább felfedező körútra, vagy világkörüli társasutazásra indul. S ha nem teheti, legalább elképzeli. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. A kérdés, ami titkon azért minden nőt érdekel, hiszen sokszor nem magad miatt veszed fel a 15cm-es tűsarkút, hanem azért, hogy felkeltsd valaki figyelmét. Hasonló a helyzet a szépészeti beavatkozásokkal is, sok nő nem magáért teszi, hanem csak párjának akar kedvezni. Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született.


A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalálsz-e az igazira, meg tudod-e hódítani, s hogyan tudod megtartani a szerelmet. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen. Harmonikus, őszinte kapcsolat. Az Ikrek férfi – mint ahogy azt a jegye is mutatja – kétarcú.


Nagyon jó köztetek az összhang. Erős és megértő nőre van szüksége, aki biztosítja arról, hogy kettejük kapcsolata nem ingoványon járás, és a férfi mindenben számíthat rá. Nemcsak azért, mert az év temérdek pozitív fordulatot kínál, eljegyzést, házasságot és pártalálást, hanem, mert egyes kapcsolatokat alaposan próbára tesznek a csillagok. Szem nem marad szárazon! Jobb, ha a nő a Halak és a Rák a férfi, mert fordított esetben a Rák nő nem érzi elég stabilnak élete párját, sőt, élete párja is könnyen kisiklik a hétköznapi elvárások alól és nem ritka, hogy az alkohol után néz.


Vízöntő nő párja

A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A jó ízlése, illetve a szép dolgok iránti fogékonysága miatt mindig kellemes környezetet tud teremteni párja és önmaga számára. Vonzó és tisztelettudó férfi, de akkor tudja önmagából kihozni a legtöbbet, ha a kapcsolata harmonikus szellemi értelemben is. Mivel mindent kézben tart, ezért a párja igazán hálás lehet, hiszen biztos, hogy nem érheti váratlan meglepetés.


Itt az idő, hogy teret engedj vágyaidnak, engedd el végre magad és ezzel magadhoz vonzod a szerelmet, akár a nagy Ő is képbe kerülhet nemsokára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések