2020. szeptember 11., péntek

Veszélyes nő idézetek

A demokrácia rendkívül veszélyes egyenértékűséget hozott létre olyan rétegek között, melyeknek harcban kellene állniuk egymással, és ahogy bámulok bele a bűnözés világának szakadékába, rájövök, hogy a legális és az illegális gazdaság közös DNS-en osztozik, közös életen, közös célon, gyakorlati módszereikben érzékelhetetlen különbséggel. Tanuld meg a férfi nélkül is jól érezni magad! Hadd jöjjön rá, hogy önálló egyéniség vagy, érdekes, értékes, magabiztos nő , akiért újra és újra meg kell küzdenie.


Ne mutasd ki folyton a szerelmedet! A nő létezett, de az anya soha. Az anya valami teljesen új. Amikor a dúsgazdag Rianne de Zoete előkelő dél-afrikai otthonából egy angliai internátusba kerül, az első gondolata a szökés.


Nem elég, hogy a szobáját három másik lánnyal kell megosztania, de még azt is el kell tűrnie, hogy az étkezdében „bennszülöttek” esznek az asztalánál? KORÁBBI IDÉZETEK : Az amatőr néha sokkal többet edz a profinál, ám ő amatőr mozdulatokat gyakorol be, míg a profi profi mozdulatokra edzi magát. Tiger Woods) A profi folyamatosan tanul, míg az amatőr rögtön az Olümposzon érzi magát. Jevgenyij Mincsenko) “A középszerű tanítóról azt tartják, elmondja a tananyagot.


Nincs kar, hogy átöleljen, nincs hang, hogy azt mondja: jó, jó. Ebben a szörnyű, új függetlenségben a veszedelmes, intő fájdalmat érze a kevés alvás és a túlfeszített idegek játékát és azt a sejtést, hogy ezúttal a kártyákat ellened rakták, és a halom egyre nő. Nő , aki abban leli legnagyobb örömét, ha elveszhet egy férfi pillantásában.


Olykor csalfa, másszor bohó, az élet bokrétájából mindig mást a hajába tűző, szabadságvágyban fürdőző igazi nő , aki hiszi és vágyja, hogy előbb vagy utóbb, de végül őt is menthetetlenül magával ragadja a szerelem. Aztán jön a felirat: Vége, és minden néző tudja, hogy azok ketten. A születésnap mindig az elsõ napja egy újabb 3napos utazásnak a Nap körül. Elõször elfelejted a neveket, majd elfelejted az arcokat, aztán elfelejted felhúzni a sliccedet, végül elfelejted lehúzni a sliccedet.


Ezért kell neki a nő , aki veszélyes játék. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt, a nő a férfit.


A nők nem szeretik a bólogató kiskutyát, sem az ordítozó majmokat, hanem azt szeretik, ha csendben sétál mellettük az oroszlán. A bátorság azt jelenti, hogy veszélyes ösvényeken indulunk el. Az, aki él, valóban él, akiben áramlik az élet, nekivág az ismeretlennek.


Az örökös elégedetlenség egyfelől hajtóerőt jelent, másfelől viszont sokszor veszélyes és pusztító is, mert nem engedi a lazítást, az önfeledt örömöt. Van, akinek külön meg kell tanulnia pihenni, elégedettnek lenni, csak ezt nem mindenki ismeri fel. Munkánk, szórakozásaink, olvasmányaink, az életről alkotott fogalmaink, ismereteink és tapasztalataink, mindez fegyver e küzdelemben. Tehát foglaljuk el helyünket a szerény és veszélyes fedezékben, életünk odújában figyeljük az ellenség minden mozdulatát, s ne pazaroljuk idő előtt energiáinkat, sem a muníciót. Veszélyes vonzalom (Davenport család 2.) csillagozás A harmincas évei derekán járó Reginald Davenportnak rövid életet és tragikus véget jósolnak ismerősei: miután éveken át hiába várja, hogy hozzájusson az örökségéhez, bánatát italba fojtja.


Egy nő szórakoztató lehet bármilyen időjárás esetén is. Motorodtól egy jó kör után nem kapsz csókot. Előfordul, hogy egy nő képes viszontszeretni. Csak azt kapo amit létrehozol, sosem kapsz semmi mást.


Megad mindent amire szükséged lehet: és most csináld magad! VERSEK, IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Az élet csupán egy lehetőség.


De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések