2020. szeptember 14., hétfő

Vízöntő mérleg barátság

Mérleg (IX.24.-X.23.) Igazi társasági lény, akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság.


Bár a vízöntő makacs természetű, a diplomata Mérleg pontosan tudja, hogyan tudja megkerülni párja konokságát, és rábírja a kompromisszumkötésre. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját. A Mérleg a csillagjegyek diplomatája.


Nem bonyolódnak mély érzelmi viharokba és éppen ez a könnyedség az, ami együtt tarthatja őket hosszú távon. Egyikük sem akarja birtokolni a másikat, és amiben a Mérleg kissé passzív, azt jól oldja a Nyilas aktivitása. Egyformán erős szabadságvágyuk, valamint számos közös tulajdonságuk komoly barátság alapja lehet. Van olyan pillanat, amikor szószerint olyannyira erős a bizalom és a barátság , hogy az nekünk is különös. Illetve van olyan, hogy szó miatt felemésztjük a másikat.


Nagyon kibírhatatlannak tartjuk a másikat, és mégis egymásban bízunk a legjobban. Ezzel együtt, egy kapcsolatban a Mérleg ugyanúgy lehet domináns, mint alárendelt partner is, attól függ, hogyan érzik épp tisztességesnek. Mérleg nem veszekszik a kedvesével, inkább “kibeszéli” a dolgokat, hátha sikerül közös megoldásra jutni.


Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. A Kos elvárja, hogy magasztalják, és ezt a Mérleg meg is teszi, állandóan önzetlenül a Kosra figyel, aki meg elég önös ahhoz, hogy ezt ki is használja.


Fontos egy ilyen kapcsolatban, hogy a Mérleg saját magát is tudja azért képviselni, és ne csak, kizárólag a társára figyeljen. VÍZÖNTŐ (I. – II. 19.) Jó haver, és időnként a barátokhoz közelebb áll, mint a partneréhez, hiszen a barátok nem követelőznek, nem idegesítik, nincsenek exkluzív igényeik. Addig jó neki a barátság , amíg a kapcsolat nem válik túlságosan intimmé. Ekkor ugyanis keresi a menekülési útvonalat.


Vízöntő asztrológia január - február 18. Erős szerelemre hajlamos a két jegy, ha egymásra találnak. Nagyon nehezen tudnak találkozni, illetve szóba elegyedni egymással, de ha valami csoda folytán sikerül, akkor onnan kezdve nincs megállás, a szerelem akár örökké is tarthat.


Vízöntő mérleg barátság

Nem olyan szerelem első látásra mint az Oroszlán esetében, inkább mély és. Ahol örökké bizonyítania kell egy kapcsolatban, inkább továbbáll. A napokban felcsaphat gyógyítónak, de legalábbis másokat kifejezetten egy szentre fogja emlékeztetni. Mindenkivel felettébb kedves és megértő, ráadásul az emberek megnyugszanak a környezetében és szívesen fogadják tanácsait.


A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek. Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre. Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól.


Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit. Vannak csillagjegy párok, akiket egymásnak teremtett az ég, és olyanok is akadnak, akik tökéletes szeretők. Nem meglepő hát, hogy olyan párosítások is léteznek, aki sehogy nem tudnak kijönni egymással. Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz! Barátság ásvány karkötők.


MÉRLEG HOROSZKÓP ÁSVÁNY KARKÖTŐK. Skorpió és mérleg csillagjegyűek barátsága? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. December – Január 20. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség.


Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra.


A Vízöntõ (Aqarius) jellemzése: Az állatöv 11. Szinbóluma az ember vizeskorsóval. Régi ábrázolási módja: ember helyett angyal öntötte a vizet, jelképezve ezzel, hogy az élet vizét az érzékelhetõn, megismerhetõn túli égi forrásból meriti, s szabadon hinti szét, érdemre való tekintet nélkül az. Bármily korlát számára csak arra való, hogy átugorja.


Vízöntő mérleg barátság

Kerüli mindazt, ami konvencionális, megszokott. Nyilas Tüzes jegyekkel párosítva elkerülhetetlen, hogy a Nyilas lángra lobbanjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések