2020. szeptember 30., szerda

Vízöntő érzelmei

Vízöntő érzelmei

Szülő-gyermek kapcsolatban sem a hagyományos tekintélyi kapcsolatra törekszik, hanem a pajtási jó viszony megteremtésére. Elfogad egy kalandkedvelő társat, de meglehet, hogy párhuzamosan több szokatlan szerelmi kalandba is keveredik. A jegy szülöttét nem lehet befolyásolni, manipulálni. Nem hagyja magát az érzelmei által megtéveszteni, becsapni, mindig megőrzi az objektivitását és az egészséges kételkedését. Ez a fajta elkötelezettség pedig a legjobbat hozza ki ebből a jegyből.


A Szűz élete csupa veszély, anyagi veszteség, mely végül is jóléthez vezet. A Szűz mindent a saját képességeinek köszönhet. Lázadást, függetlenséget sugárzik és biztos, hogy kitűnik a tömegből. Nem akar és nem is tud átlagos lenni!


Nyilván sokat beszélgetnek, főleg elvont eszmékről és ezoterikáról. Az emberek úttörőnek, egyedinek, néha kissé bolondnak tartják. A vízöntő szimbóluma a vizet öntő ember, aki mintha egy feneketlen edényből öntené vizet a tengerbe, amelynek mintha se vége, se hossza nem lenne. Az Oroszlán bátorítja őt érzelmei nyíltabb kifejezésére. Ugyancsak jövedelmező számára a nyughatatlan természetű Nyilas.


Vízöntő érzelmei

A vízöntőnek olyan gyorsan változnak az érzelmei , amilyen gyorsan egy kutya szalad. Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai. Csakis azok a kapcsolatok fogják sikeresen kiállni ezt a megpróbáltatásokkal teli periódust, amelyek kellően erősek és szilárdak.


A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. Erősítse az immunrendszerét. Ugyanakkor viszont a karrierje terén is pozitív fejleményekre számíthat. A BAK Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak.


Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. Talán emiatt van az is, hogy kissé esetlennek, gyermetegnek tűnik akkor, ha szerelembe esik, úgy tűnhet, hogy félénkké, labilissá vált, és folyton ingadozik a hangulata.


Vízöntő szerelmi élete. Még ha ön nem igazán extrovertált típus, akkor is érdemes részt venni májusban néhány társasági eseményen. Ebben az időszakban a vízöntő csillagjegy szülöttei azt fogják tapasztalni, hogy felélednek természetes ösztöneik, ami arra készteti őket, hogy sürgősen megtalálják a lelki társukat. Ennek megfelelően az utazásainál is számítanunk kell arra, hogy valami szokatlan mindig fog történni.


Nem azért, mert félne azok nyilvános felvállalásától, sokkal inkább kíméletből. Hiszen e jegyben sok technikai tehetség halmozódott föl. A Nyilas bizalmával nem élnek vissza, és toleránsak természetével szemben.


Az érzelmei által vezényelt Skorpió mellé kell egy józan gondolkodású társ. A Bak számára a hagyományos családmodell és értékek fontosak, ebben lehet társa a többi csillagjegy szülötte. Automatikusan érzelmeire hagyatkozik.


Próbáljon a tényekre összpontosítani. Előny, hogy nagyon empatikus lesz másokkal, remek hallgató és társ. Szeretetét az együtt töltött idővel fejezi ki, hiszen az újabb és újabb változatosság iránti igénye számára a legnagyobb áldozat, ha ugyanazzal az emberrel sokat törődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések