2020. szeptember 17., csütörtök

Vízöntő horoszkóp 2019

Vízöntő horoszkóp 2019

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni. Augusztusban jelentősebb munkahelyi változásokra számíthat. Tudd meg, hogy a te vagy a. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt.


Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben? Patkány évének kezdete.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. A társkapcsolatok fontossága emelkedik ki ebben a hónapban önnél, a hónap elején egy kisebb zűrzavar támad kapcsolatában, ha ezt túlélik, akkor minden bizonnyal remekül folytatódik minden tovább, a nézeteltérést valószínűleg valamilyen ingatlannal kapcsolatos kérdés okozza.


Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Vajon milyen táplálkozás, sport vagy kikapcsolódás, milyen egészségügyi szabályok vonatkoznak a csillagjegy szülötteire? Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők.


Judit Antal 19views. Jól is teszik, mert akik gyereket szeretnének, ott őszre teljesülhet is a kívánságuk. Viszont sajnos meglehetősen viharosan alakul a családi helyzete és bár kisebb ügyek végett, de vitákra lehet számítani. Feszültségeid egy részét általa el tudod engedni, a többit meg segítenek majd szeretteid helyretenni, leginkább régóta együtt élt páro aki pontosan ért. Olyan problémával fog szembesülni, amelynek megoldása nem tűr.


Vízöntő horoszkóp 2019

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Egy újabb Teliholdhoz érkeztünk, amely augusztus 15-én óra perckor aktivizálja segítő energiáit. A hónap első napján az Újhold az ön hetedik sorsterületén jár, biztosítja önnek azt a lehetőséget, hogy párkapcsolatát saját kedvére változtassa. Vízöntő Telihold – Értékes vagy!


Kos, Rák, Oroszlán, Bika, Ikrek, Szűz! Mivel az ilyen helyzeteken nem túlságosan szerete talán hajlamos vagy önként lemondani a dolgokról, most azonban ez hibás lépés lenne. Gondoskodással teli szeretetedet leginkább barátaid kapják, bár ma az egész világot fel tudnád karolni. Ha utadba akad egy kóbor állat, nem lesz könnyű senkinek sem lebeszélni róla, de meglehet, épp azért jön, hogy oldja jéggé fagyott szíved.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Ebben az évben visszanyerheted a hitedet és helyreállíthatod a megtépázott önbizalmadat. Nem fogod hagyni, hogy illetéktelenek beleszóljanak az életedbe és megmondják helyette merre van a jó irány.


Havi horoszkóp Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. Ne veszítse el a hitét Önmagában. Dolgozz most bármilyen keményen, valakiknek a környezetedben, úgy tűnik még ez sem lesz elég és arra próbálnak rávenni, hogy még többet tegyél meg a siker érdekében. Lesz időd rá a munkahelyeden, hogy szorosabbra fűzd a munkakapcsolataidat, sőt néhányból barátság is lehet.


Mindez jót tesz a csapatmunkának, jobban megismeritek egymást. Egy utazás nagyon jól sikerülhet. A hónap első időszakában különösen nagy gondot kell fordítanod a megfelelő kommunikációra, mivel egy fontos ügyben most egyértelműen és világosan kell fogalmazno ha azt akaro hogy mindenki megértse, mit miért teszel. A régi viszonyokban elérkezik az ideje annak, hogy új utakra lépjenek. Pénzügyekben óriási szerencse köszönt önre, amikor szinte bármihez nyúlhat, az arannyá változik.


Az év első időszakában, ha úgy döntesz, végre azzá válhatsz, aki igazából mindig is szerettél volna és olyasmivel foglalkozhatsz, amit mindig is szerettél volna. Halak – éves horoszkóp. Bakok nem csak hogy valóra váltják álmaikat és ötleteiket, de egyenesen felülmúlják még a személyes elvárásaikat is. A legfontosabb, hogy ne feledkezzenek el arról, hogy minden terv végrehajtása csak a szándék komolyságától függ.


Az Uránusz szellemileg felpezsdíti, míg a Mars a fizikai erőnlétért felel. Párkapcsolatban, friss ismerkedésben, kicsit visszafogottabbnak kéne lenni! Például akit pár napja ismer, azt ne tekintse még bizalmasának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések