2019. november 14., csütörtök

Vízöntő 2019 április

Vízöntő 2019 április

Karmic One Tarot 4views. Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni. Próbálja meg a legtöbbet kihozni ebből a pozitív időszakból.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat, az érdeklődést, a támogatást! Több kérdés érkezett azzal kapcsolatban. Chanel Bader 21views.


Ettől függetlenül vigyázzon, nehogy beleessen a passzivitás csapdájába. A főnökei már jól tudják, hogy milyen teljesítményre képes, és folyamatosan ezt a szintet várják el öntől. Naptárunk a szürke négyzetekben kijelzi az üresjáratú Hold időszakok kezdetét.


Vízöntő 2019 április

Rák d Ebben a hónapban a csillagok állása kedvező lesz a Rák számára arra, ho. Oroszlán e Április egésze során kiváló hangulatban lesz, és semmi nem ronthatja el. A júniusi hónap sokban befolyásol bennünket, habár ezt sok esetben elutasítjuk. A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli idősz.


Ha ön komoly párkapcsolatban él, akkor most tisztázhatnak bizonyos dolgokat. Ha egyszer elhatároztad maga nem hagyo hogy eltérítsenek a szándékaidtól. Ha ön is így akarja, akkor elcsitulhatnak a régi feszültségek, de ha már menthetetlen a kapcsolat, akkor sikeresen elengedheti a párját békében. Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de gondolj néha másokra is. Ennek hála temérdek információ befogadására lesz képes, viszont valami miatt mindennek nem igazán tudja majd a munkahelyén is hasznát venni.


Munka és anyagiak szempontjából a legszerencsétlenebb hónap: Április. Jól is teszik, mert akik gyereket szeretnének, ott őszre teljesülhet is a kívánságuk. A plus icon, a search icon, there’s even refresh icons on your browser you’re reading this b right now. Rendkívül kreatív vagy a napokban, ötletesen oldod meg a feladataidat.


There is an icon in almost every app or website. Kreatív megoldásokat találhatsz, melyek meglepően újak, de remekül felgyorsítják a munkavégzésedet, sokkal előbb kész lehetsz a feladataiddal. Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben. A karrier tekintetében ez az időszak kimondottan nyugodt lesz a Skorpió számára.


Még ha ön a természetéből adódóan rendkívül ambiciózus alkat, akkor is érdemes egy kicsit lazítani, és visszavenni a tempóból. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Mutasd ki kedvesed felé, hogy fontos számodra, próbálj meg részt venni a kedvteléseiben, még akkor is, ha ezek téged nem érdekelnek annyira.


Bakok nem csak hogy valóra váltják álmaikat és ötleteiket, de egyenesen felülmúlják még a személyes elvárásaikat is. A legfontosabb, hogy ne feledkezzenek el arról, hogy minden terv végrehajtása csak a szándék komolyságától függ. Vízöntő , vagy amit akartok. IKREK – v arázslatos nyár.


Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára! Ez azt jelenti, hogy időt kellene szánnod a részletekre, amelyeket gyakran nagyvonalúan szeretnél átlépni. A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással. Fontosabb bolygó hatások, jeles napok, holdfázisok, retrográd időszakok. Az Uránusz szellemileg felpezsdíti, míg a Mars a fizikai erőnlétért felel.


Például akit pár napja ismer, azt ne tekintse még bizalmasának. Párkapcsolatban, friss ismerkedésben, kicsit visszafogottabbnak kéne lenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések