2019. november 21., csütörtök

Sikeres társkeresés

Szeretnénk ha a társkeresés élmény lenne és nem egy újabb bosszantó kötelesség, kollégáinkkal ezen dolgozunk. Mi a sikeres társkeresés titka? A társkeresés minden korban nehéz. Idősebb korban is az, de egyáltalán nem lehetetlen. Persze lehet, hogy kudarcok is érni fogják, de ez egyáltalán nem biztos, hiszen idősebb korban sokkal több élettapasztalattal rendelkezik az ember és hamarabb felismeri az esetleges „csalókat”, akik csak kalandot és nem tartós kapcsolatot keresnek.


Sikeres társkeresés

Egyre népszerűbbek az internetes társkere. A sikeres társkeresés lépésekre lebontható! A KSH adatai szerint jelenleg Magyarországon több, mint 800. Az egyik nagy online társkereső millió regisztrált felhasználóval dicsekedhet!


Társkeresés statisztika. Elárulom a titkot, hogyan lehet sikered a társkeresésben ha már elmúltál éves. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg szép pillanat vár még rád az életben! Tudnod kell, hogy jómagam is végigjártam az ötven feletti társkeresés rögös útjait.


Sikeres társkeresés

Elmondom, hogyan értem el, hogy lassan már három éve boldog párkapcsolatban élek. Azt javasoljuk, beszélgess számodra szimpatikus partner jelöltekkel és hagy hogy a dolgok a maguk útján alakuljanak. Az önbizalom a sikeres társkeresés alapja! Márpedig a sikeres társkeresés egyik alapja az, hogy mennyire vagy magabiztos. Hiszen mivel is kell megküzdeni a társkeresési folyamat során?


Először is, a kudarcokkal. Sikeres társkeresés felett is. Nem csak a fiatalok lehetnek szerelmesek. Rengetegen felett találják meg a párjukat. A szerelem nincs korhoz kötve.


Engedd meg nekünk, hogy segítsünk megtalálni életed szerelmét. Az internetes társkeresés sokszor csalódással végződik, hiszen a fejünkben felépített illúziókat és elvárásokat a nem minden esetben a valóságot tükröző, torzító profilok is erősítik. A rövid konklúzióm az, hogy max. Az örök szingli, éve társkeresőzik, pár hetestől az 1-éves kapcsolatig mindenbe „belekeveredett” már. Ha a társkeresés karate lenne, biztosan feketeöves volna.


Ezzel szemben ha unalmasnak tartja az adatlapját, már kattint is a következőre. De mégis hogyan keltheti fel mások érdeklődését? Tippek társkereső oldalakhoz, csajozáshoz, ismerkedéshez.


A nők azt mondják nincsenek normális pasik, a férfiak szerint a nők többsége többet képzel magáról, mint ami. Mindegy, hogy randivonal, love. Tagjaink számára ingyenes a társkeresés , de valójában sohasem volt az. Ez csupán azt jelenti, hogy a legtöbb tagunknak nem kell anyagilag hozzájárulni a társkereső működéséhez, de ettől még vannak fejlesztői, üzemeltetői, hirdetési költségeink, amelyeket több mint éven át teljes egészében mi a Szolgáltatók álltunk. Győződjön meg társkereső irodánk hozzáértéséről, merüljön el sikeres pákeresőink nekünk címzett üzeneteiben!


Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések