2019. november 20., szerda

Szecsői futónap 2019

Szecsői futónap 2019

Serdülő Futam 4km futam 10km. Tök-mindfutás és családi gyaloglás. Tápiószecsői Képes Hírmondó, Tapioszecso, Pest, Hungary.


Ez utóbbi versenyszámra induló nevezett, közöttük Metzger András hadnagy (hadi gyakorlóöltözetben), Vass Gergő hadnagy és Reiner János szerződéses szakaszvezető a tápiószecsői, valamint Csajági László zászlós a pusztavacsi bázisparancsnokság állományából, akik az erős középmezőnyben végezve teljesítették a távot. Szervezőbizottság ingyenes nevezést és névre szóló rajtszámot biztosít. Maratoni és félmaraton futóversenyek, terepfutás, országúti futás versenyek futónaptára. Az ebből származó esetleges károkért a futónaptár üzemeltetői felelősséget nem vállalnak. A szeptember 30-án iskolánk részt vett a 16.


Szecsői Futónapon, mely a hagyományoknak megfelelően változatos futótávokon és korosztályokban került megrendezésre. Ezen a napon borús reggelre ébredtünk, de ez sem állított meg minket attól, hogy idén is Szecsőre látogassunk egy vidám futóversenyre. Szecsői Futónap , ahol ovis, váltó, családi, párok, sörváltó, korosztályos és km-es futamok lesznek. Halász Alexandra beszámolója az Úri Libaterelő Túráról.


Spar Maraton rövidebb betétszáma. Ezekhez a versenyekhez várok olyan Ceglédhez közeli futókat , akik szeretnének tudatosan, csapatban felkészülni. Kisebb változások előfordulhatnak, illetve egyéni igény szerint más versenyszámok is bekerülhetnek a programba.


Szecsői futónap -ot, amely híressé vált, mivel a környező falvakból is sokan érkeznek résztvevők, ami később annyira népszerű lett, hogy az ország több pontjából is érkeznek látogatók. Fenti gondolatok jegyében nagy tisztelettel köszöntöm Önöket a Miklósi Futónap weboldalán. Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna-tó partján érjen véget.


Szecsői futónap 2019

Június 2-án (vasárnap) kerül sor a 16. Dabasi Futónap megtartására, amely városunk egyik legnagyobb tömegsport rendezvénye. A sportélet reprezentánsa a településen a labdarúgás és az atlétika. A helyi sportegyesület korosztályos csapatai vesznek részt bajnokságokban. Az évente megrendezésre kerüló Szecsői futónap széles körben ismert - népszerű összejövetel, amelyre az ország minden részéről érkeznek a futás szerelmesei.


Fehér Márk FFI Felnőtt Szolnok 36:10. Rajtszám Név Nem Korcsoport Település Idő 01. Felhívjuk látógatóink figyelmét, hogy más futónaptár domainnéven üzemelő - nem magyar regisztrációjú - oldal sok téves, nemlétező, törölt vagy áthelyezett időpontú versenyt tartalmaz. TTA-Tápiómenti Tömegsport Alapítvány. RÓZSAVÖLGYI ISTVÁN EMLÉKVERSENY minden korosztálynak - Tata Edzőtábor ~ SZENIOR 5km.


Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. SZAC Elektron ellen, ezzel a 11. Bajnokok Európa Kupa Selejtezőben való részvételre. Minden évben az OBO Arénánál utcai futóversenyt rendezünk km-es, 1km-es és km-es távon. A Szecsői futónap – éve ezzel a rendezvénnyel indultak − mára térségi tömegsportrendezvénnyé vált, jelenleg több mint 8a résztvevők száma minden szeptemberben.


A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány a Tápió- vidéken élő sportszerető és értő szakemberekből állt. A szintén nálunk megrendezett tavaszi iskolai futóversenyeken Pest megyéből idén már kétezernél is több diák vett részt. Családi futónapot szerveznek Szentesen. A rendezvényre azok jelentkezését várják, akik vagy km-es távot teljesítenének családdal, csoportosan vagy egyéniben futva vagy gyalogolva. Rajt és nevezés a Nagybani Zöldségpiac parkolójában!


További részletek a plakáton! Az illemhely világnapja (World Toilet Day) alkalmából közzé tett adatok szerint Romániában tavaly a lakosság 2százaléka nem rendelkezett a lakóházon belüli illemhellyel, angol vécével. N O Ferenc Dávid Ovi futás 310m Nem Hely név lakhely Lány.


Balaton-parti Futónap szeptember 21-én. Futva feledkezz bele a balatoni panorámába, vagy javítsd meg egyéni rekordodat az ország egyik leggyorsabb futóútvonalán! A csapatversenyeken a Spuri futókártya akciót abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha a csapat minden tagja rendelkezik a futókártyával.


Szecsői futónap 2019

Siófokon találkoznak azért, hogy egy egész hétvégét szenteljenek az aktuális futószezon lezárásának, másrészt feltegyék a pontot az i-re, és learassák a sportteljesítménybe fektetett éves munka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések