2019. november 6., szerda

Szeretlek szó súlya

Szeretlek szó súlya

A szó érték, vagy csak dobálózunk vele? A szerelme erős és hirtelen: akár üzenetet ír, akár szóban mondja ki érzelmeit, közben mindig hevesen ver a szíve. Nála a „ szeretlek ” szó azt jelenti, hogy a párja jelenti számára a Napot, a Holdat és a csillagokat.


Szeretlek szó súlya

Bika: „Megbízom benned. Please try again later. Oly szenvedélyesen szeretlek , hogy szerelmem nagy részét elrejtem, nehogy rád nehezedjen a súlya. Marie de Rabutin-Chantal. Nincs az a Hollywood-i film, legyen az horror vagy romantikus alkotás, amelyben ne szentelnének legalább tíz percet a szerelmi vallomásoknak vagy éppen a vonzalom eltitkolása miatti bonyodalmaknak.


Az igazság azonban az, hogy azért félünk, azért tartjuk ijesztő gondolatnak, hogy kimerjük-e mondani, mert tudjuk, ezáltal fel kell vállalni az érzéseinket a másik felé, ami lehet pozitív, de lehet negatív kimenetelű. Miért olyan súlyos szó a szeretlek ? Részben szerintem benne van az is, hogy ugye a korai ismerkedős szakaszban ezt nem igazán lehet komolyan gondolni, vagy ha az adott ember tényleg komolyan is gondolja, akkor az valószínűleg nem igazán érezte még úgy igazán ezt az érzést. Vajon az imádlak szó a szeretlek fokozása vagy csak egy kibúvó a szeretlek alól? Ti mikor használjátok az imádlak szót?


A szerelem egyik jelentése vágyakozással, rokonszenvvel, intimitással párosuló érzelem, másik jelentése pedig az ilyen érzelmen, illetve a szexualitáson alapuló tartós érzelmi kapcsolat két ember között. Remélem tetszeni fog, és hű rajongója leszel! Ha tetszik, Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők. Szeretlek a legszebb szó. A szeretlek azonban még egy párkapcsolatban sem jelenthet feltétlenül biztonságot.


Ha ugyanis túl sokszor hangzik el a vallomás, az akár azt is jelentheti, hogy párod éppen bizonytalan, és nem valós érzelmeit tárja elé csupán magát próbálja meggyőzni arról, hogy valóban így van. Azonban arra is fény derült, hogyha a férfi tudatalatti még a szoros bizalmi vagy az intim kapcsolat kialakulása előtt beveti a szeretlek szót a nőkben azonnal bekapcsol a védekezési mechanizmus. A kutatási eredmények szerint egészen egyszerűen tudják, hogy a férfi, ha önkénytelenül is de ilyenkor csak a szexre játszik. This feature is not available right now.


Szeretlek szó súlya

Az egyik magyarázat szerint egyszerűen arról van szó , hogy oly sok év növekedés után az emberi élettartam elérte a felső határait. A legidősebb ember, akit egy hivatalos nyilvántartásban jegyeztek, egy francia nő, Jeanne Calment volt - ő 1éves korában hunyt el. Ez azonban több mint évvel ezelőtt történt.


Ha egyszer eltűnnél, és egy jó tündér csillagokká szórna szét, az olyan széppé tenné az eget, hogy az emberiség beleszeretne az éjszakába. Félve lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kísért,a képen az arcodat simogatom te vagy az egyetlen ki a szívembe fért! Csapások súlya alatt sem veszítheti el méltóságát az ember, sem a hitét azokban az értékekben, amelyek becsesek számára. A természet fenséges erőinek játékszere, porszemnél is kisebb a végtelen világmindenségben, mégis fittyet hányt az elemi erőkre, és az emberi agy, a változások bölcsője, nekigyürkőzött, hogy.


Szemembe nézz,s szívembe láss. Ekkor már tudta, hogy nem csak egyféleképpen tud összetörni egy szív. Néha az élet súlya , a felelősség, a születése folytán kapott feladat és a sok teher is elég ahhoz, hogy úgy agyonnyomja, hogy levegőt se kapjon. Még akkor sem, ha a tüdejének semmi baja. Akkor a szeretlek szó pláne.


Mindkettő jólesik, és inkább a másik tettére is figyelni kell, mert tartalom nélkül mindkettő kifejezés csak üres szó. Az előző kapcsolatainkban nagyot csalódtunk, ezért az elején mindketten nagyon zárkózottan álltunk a másikhoz, mivel nyilvánvalóan egyikünk sem akart újra csalódni. Az, hogy szeretsz valakit, aki viszont szeret, az egyik legszebb dolog a világon. Elmondani, megmutatni a másiknak pedig a legjobb érzés. De sok más kijelentés is van, ami éppúgy, ha nem fontosabb, mint a szeretlek szó.


Egy csók nem nagy eset, második már veszélyesebb, harmadiknál a szemed ragyog, a negyedik után a tiéd vagyok! Ahogy a Föld élteti az élők testét, úgy imádom minden veled töltött estét. Afrikai Ek is lief vir jou!


Ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretlek. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések