2019. november 7., csütörtök

Sportorvosi igazoló lap

Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Kapcsolat EU pályázatok. Kettős igazolás bejelentő lapja. Nyilvántartási – és Átigazolási Szabályzat. Nyilatkozat minta év alatti játékosoknak.


Sportorvosi igazoló lap

MAFSZ csoportos sportolói. A sportorvosi igazolása lefotózása, vagy szkennelése (pdf, jpg, jpeg fájlkiterjesztéssel). Nekem kb éve kellett volna sürgősen sportorvosi , mert eltököltem az időt és amikor felhívtam őket, akkor még nem volt gon hogy területileg nem oda tartozom, még a regisztráciünál sem volt probléma, egyedül a 6x éves kriptaszökevény sportorvos nem akart foglalkozni velem, mikor kb óra után sorra kerültem.


Sportorvosi igazoláshoz szükséges űrlap letöltése. Az érvényességi idő alatt betöltött 18. Az Országos Sportegészségügyi Intézet szakmai útmutatójá”-ban foglaltak betartásával. MLSZ-nél vagy a megyei (budapesti) igazgatóságnál köteles a labdarúgó leadni. A sportoló és az egyesület által kitöltött igazoló lap két példánya, valamint a tagsági igazolvány visszaküldése postai úton vagy személyes bemutatása II.


Vizsgadíj befizetése A leigazolást követően a sportoló kap egy igazolási számot. A vizsgadíj befizetése történhet online az Ügyfélkapun keresztül vagy. Verseny igazolvány kiállítása.


VERSENYENGEDÉLY-KÉRŐ LAP (A kitöltött, lepecsételt és aláírt adatlap benyújtásának elengedhetetlen melléklete az egyesületi tagságot igazoló tagsági könyv és az érvényes sportorvosi engedély másolata!) Az igénylőlap kitöltésének oka: új engedély engedély megújítása engedély pótlása. A licenc és biztosítás befizetését igazoló csekkek vagy banki átutalások másolatát a licenchez csatolni kell. Licencváltáshoz szükséges: licencdíj, biztosítási díj, sportorvosi igazolás, db igazolványkép. Amennyiben megfelel a tavalyi fénykép az idei licencre, úgy új fényképre nincs szükség.


VERSENYENGEDÉLY KÉRŐ LAP (A kitöltött, lepecsételt és aláírt adatlap benyújtásának elengedhetetlen melléklete az egyesületi tagságot igazoló tagsági könyv és az érvényes sportorvosi engedély másolata!) Az igénylőlap kitöltésének oka: új engedély engedély megújítása engedély pótlása. A tornán csak érvényes „ÖF” játékengedéllyel és sportorvosi engedéllyel szerepelhetnek a játékosok. Csak annak a sportorvosnak.


SPORTORVOSI ENGEDÉLY kezelési útmutatás A SPORTORVOSI ENGEDÉLY tartalmazza a labdarúgó személyi adatait, csak olyan labdarúgó számára nyomtatható ki, aki már korábban IGAZOLÓ LAP , ÁTIGAZOLÓ LAP alapján a számítógépbe került. Csepel Utánpótlás Sportegyesület. Rajtengedély vizsga felkészítő könyvet.


Az Átigazolást-kérő lap eredeti példányát az eljárás lefolytatása után a versenyengedély-kérő lap mellé, az irattárba kell elhelyezni, egy-egy MKSZ pecséttel és aláírással ellátott fénymásolt példányt, pedig az érintett sportszervezeteknek és szakágnak kell megküldeni. A munkáltató egészségügyi szolgáltató intézmény nevének és címének pontos és teljes megjelölését kérjük. Amennyiben igazolási, átigazolási kérelem benyújtásakor nem szabályszerűen kitöltött igazoló , átigazoló lap (hivatalos pecséttel, cégszerű aláírással, valamint a labdarúgó és törvényes képviselő aláírásával) kerül feltöltésre, a kérelem automatikusan elutasításra kerül! VAGY egészségügyi vizsgálati lap.


Amennyiben a felvételi eljárás során fogyatékosság alapján többletpontban részesült, az azt igazoló dokumentumokat a SEK fogyatékosügyi koordinátorainak juttassák el. A Bozsik-program keretében igazoló labdarúgó és törvényes képviselője az IGAZOLÓ LAP hátoldalán lévő szerződést a sportszervezettel együtt köteles aláírni. MHSSZ-s jelentkezési lap , szakmai önéletrajz, igazolványkép. MHSSZ a szükséges ajánlást a TE felé. Az (át) igazoló lap érvényessége nap.


A hiánypótlásra is ezen érvényességi időn belül van lehetőség. A határidő lejárta után a kérelem elutasításra kerül. A versenykiírással kapcsolatosan szeretnénk pár fontos tudnivalóra felhívni a figyelmet: Egy sportszervezetnél maximum fő próbajátékos szerepeltetésére van lehetőség (akinek szintén kell érvényes játékengedéllyel, és sportorvosi igazolással rendelkeznie) Egy játékos, illetve próbajátékos, a csoportmérkőzéseken (akár egy csoporton belül is) csapatban léphet. Jelentkezési feltételek: Betöltött 14.


Budapesti Farkasok KSE hivatalos honlapja. Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatóak fel! A régi sportorvosi lap használhatatlanná vált (elmosódott, hiányos… stb.) o A régi sportorvosi lap elveszett. SPORTORVOSI ENGEDÉLY DátuSzakági szövetség (melynek feltétele az alszövetségi tagdíj befizetése, illetve az egyesületet igazoló iratok bemutatása ) Az utazás adatait indulás elött min munkanappal egyesületem vezetője által a szakági szövetségnél lejelentem.


Ez esetben az átadó sportszervezetnek írásban kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések