2019. november 25., hétfő

Válás pici babával

Az első babás nyaralást mindig nagy izgalom előzi meg. Ugyan némi előregondolkodást, de többnyire a gyerekek is szokták élvezni az újdonságokat, különösen, ha már a helyváltoztató fázisba léptek. Könnyebb egy nagyon pici babát így az eszközbe tenni, mint az X-mindkét szárába betenni, ezt.


Válás pici babával

Két-három hónapos babával viszont már lehet utazást tervezni, az viszont nem árt, ha egy főpróbával indítasz: esetleg egy hétvégi kirándulással. Valami baj történt a pici babával ? Tóth Gabi, olyan bejelentést tett, amit nem tudunk hová tenni…. Neked is könyebb a pici babával ha az apjuk többet elviszi őket ne csak kétheti láthatás legyen hanem igenis heti 2-napot legyenek az apjukkal is. A gyerekeknek is jó ha az apjukkal is töltenek több időt, a nő meg legalább átlátja jobban a helyzetet.


Utazás pici babával Csecsemővel az első útnak indulás nagyon izgalmas feladat lehet. Sokan nehezen szánják rá magukat, mert félnek, hogyan tűri majd a kicsi a környezetváltozást. Aki ma apaként főállásban otthon marad egy pici babával , ledobja a kesztyűt minden nemi szerepekkel és társadalmi identitással kapcsolatos beidegződésnek.


Az ember társas lény, mindennapjainkat erősen áthatják a szociális kapcsolataink. Kinek mi a dolga, ki mit gondol, kinek hol a helye. Pici babával egyedül Különösen nehéz, ha egy férfi pici , akár néhány hónapos babával marad egyedül.


A kisgyermek első három évében az anya a meghatározó, az anyai gondoskodásra van szüksége. Az anyuka egy pici babával és egy totyogós gyermekkel maradt egyedül, amikor a férje elhagyta. Egy olyan kèrdèssel fordulok hozzàtok,hogy most vàrjuk az első picit,de Nèmetorszàgban. Nyàron haza szeretnènk majd utazni addigra 5hónapos lesz a pici.


Aki volt màr hasonló cipőben kèrem segítsen! Ha az „Érdemes elindulni egy ilyen pici babával ? Biztos, hogy menedzselni tudom majd a dolgokat? Ha bababarát szállodát választasz, akkor kiská etetőszék, utazóágy kipipálva. Csisztu Zsuzsa ma már nem a gerendán, sokkal inkább a család és a karrier között próbálja megtalálni az egyensúlyt. A kétgyermekes édesanya ügyesen zsonglőrködik idejével, hiszen moderátori, újságírói, szakjogászi és sportnagyköveti teendői mellett most egy családi történeteken alapuló novellás kötettel is meglep mindenkit, aki szereti a sírós, nevetős.


A háztartás rutinfeladatainak ellátása a kisgyerek mellett szinte teljesen lehetetlen, valamint a folyamatosan síró pici , a kialvatlanság, a fokozott aggódás, a bezártság érzése, az esetleges szülési vagy szoptatási kudarc és a csecsemőnek való teljes alárendelődés még a legrutinosabb édesanyákban is kételyeket. Jelöld a pici életének első 1mérföldkövét, élményét, új tudományait tündéri, dekoratív kaparós plakáton! Kapard le, amit már tu és írd be a dátumot, hogy mikor történt - így válik a szürke plakát napról napra egyre színesebb díszévé a lakásnak. Az anya most már mégis örül, hogy így alakult az életük.


Ilyen esetben az sem fogja megmenteni a dolgot, ha császár lesz (mint a barátnőméknél, akiknél császár volt, a csaj kérte és azóta sem volt szex, vissza is költözött a pici babával a szüleihez, annyira elege lett), mert a probléma gyökere a pasi komplexusa. Mindezek ellenére magánál kívánja elhelyezni a pici gyerekeket, akikkel jelenleg Gyeden vagyok itthon. Ha tehete és több napra mész, hogy ne kelljen cipelni, az érkezés helyén legyen pótágy (utazó), etetőszék – ha autóval mész és még pici a baba akkor az utazó ülése jó – persze váltás ruhácskák is. Ne feledkezz meg a saját holmi­dról se. A kicsinek kell hozni egy extra ruhát meg egy pulcsit.


Hatalmas kihívás az anyának. Cikkünkben néhány tippet adunk arra, hogy a lehető legkisebb tehertétel legyen mindenkinek. Mert tehertétel, ezt előre tudnod kell. Egy kisbabának az anyukája és a megszokott, ismerős illatok, zajok, formák és környezet jelenti a biztonságot. Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor csodaként élik meg a várandósságot, hiszen úgy tudták, természetes úton nem fogan meg náluk a baba.


De ha a megfelelő helyet találjuk meg, lehet egy emlékezetes családi esténk! Az év elején csapatunk újabb programtesztelő taggal bővült, így ismét felcsatoljuk a hordozót és irány a természet, a múzeum, egy jó foglalkozás, egy bababarát kávézó vagy közös mozgás. A válás és az azt megelőző időszak gyakran annyira megviseli a szülők idegeit, hogy rivalizálni kezdenek egymással. Ennek az a lényege, hogy mindketten a másik szülőtől való érzelmi leválást kívánja a gyermeküktől, és megpróbálják elérni, hogy a kicsi meg is tagadja azt.


Pedig ők „csak” a felnőtté válás útján csetlenek, botlanak. Amit a kamasznál nyilvánvalóan látunk, az a hihetetlen testi változás. De tudnunk kell, hogy belső lényük is ugyanilyen nagy mértékű változáson, átalakuláson megy keresztül.


Válás pici babával

A babával szép, vicces, de nehéz is az élet Az anyaságra felkészítő könyvek és szakirodalmak sok mindenről beszámolnak, de van pár tény, amire csak akkor derül fény, ha a pici megszületik. A gyerekkel való nyaralás hatalmas kihívás a szülők szemében, sokan nem is vállalkoznak rá, hogy kicsi gyereket vigyenek magukkal. Belföldi és külföldi is lehet az úti cél, nem kell nagyon tartani attól, hogy csemetéddel együtt utazzatok el pár napra a megszokott otthonból. Az álmok nem szándékos és önkényes kitalálások, hanem természetes jelenségek, és semmi mások, mint amit éppen ábrázolnak.


Nem csalnak, nem hazudnak, nem csűrnek-csavarnak és nem kendőznek el semmit, hanem naiv módon azt adják tudtul, ami, és amit gondolnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések