2020. február 21., péntek

Zuglói önkormányzat hírek

Az oldalon a korábbiakban megszokottnál jóval nagyobb helyet kapnak a friss hírek és információk, hogy senki ne maradhasson le semmilyen fontos kerületi hírről, és minden érintett a lehető leghamarabb értesülhessen az újdonságokról, illetve az önkormányzat és a polgármesteri hivatal közleményeiről, hirdetményeiről. A zuglói rendőrök egy óvoda melletti parkban fogták el azt a éves férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett. Bánki Donát parkban, egy óvoda mellett észrevettek egy férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett. A rendőrök a éves budapesti Cs. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören.


Zuglói önkormányzat hírek

Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft.


Szolgálatunk fenntartója Budapest Főváros XIV. A járó betegek gondozása magas színvonalú szakrendeléseinken és szakmai centrumainkban történik. Felhívás Felhívjuk a Zuglóban közlekedő autósok figyelmét, hogy a Húsvéti Ünnepekhez kapcsolódóan Budapest XIV.


Közleményükben arra reagáltak, hogy Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta: Karácsony Gergely zuglói. MTI-vel, a Fidesz budapesti szóvivőjének kijelentésére reagálva. Tarlós István főpolgármester szerint visszás, hogy a zuglói önkormányzat és Karácsony Gergely XIV. A falat, ahol járatot találtak, hétfőn kibontják, amennyiben bármilyen mozgást észlelnek, úgy még további egy hetet húzódhat a visszaköltözés, hiszen akkor ismét ki kell hívni a. A zuglói önkormányzat az Index megkeresésére azt nyilatkozta, a jegyző azonnal intézkedett a takarításról és a fertőtlenítésről.


Bérfeszültség, megszorítások, a cafeteria átalakítása is rossz irányú folyamatok beindulásához vezetett Zuglóban, óvoda levélben fordult emiatt az önkormányzathoz. Ossza meg ismerőseivel! Meglepő hírek röppentek fel az eltűnt Sápi Attiláról. Három hete semmi nyoma Sápi Attilának, az MSZP zuglói képviselőjének, aki rejtélyes módon tűnt el még január elején.


A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. Lemondott a zuglói önkormányzat alpolgármesteri posztjáról csütörtökön Kovács Balázs, de az egy évvel ezelőtt elnyert képviselői tisztségét megtartotta. Azóta csípő protézis műtéten estem át.


Mindennap a szociális csoportból érdeklődnek, hogy van-e valami problémám. A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét, ami látszattevékenység. A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte. Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő. Ezt a gyakorlatot a belső kerületeken kívül egyre több helyen, a XI.


A három fizetős terület a következőképpen nézne ki: 1. Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Az önkormányzat a közleményében azt írta: Zsigmond Barna Pálnak több párttársával is egyeztetnie kellett volna. Az egyik Papcsák Ferenc, akinek zuglói polgármestersége végén a kerület több száz milliós hitelkeretből élt. A zuglói képviselő-testület nem szavazta meg csütörtöki napirendet, így nem sikerült dönteni a 14.


Karácsony Gergely polgármester a fideszes képviselőket hibáztatta, a kormánypárti politikusok szerint azonban az ülést szabálytalanul hívták össze. A bíróság tegnap hatályon kívül helyezte a Pest Megyei Kormányhivatal határozatát, amely kimondta, hogy a múzeum és a hozzá tartozó. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az ezzel ellentétes állítások a zuglóiak hazug és kizárólag politikai haszonszerzésre irányuló. Felsőrákosi rétek területén.


Zuglói önkormányzat hírek

A természetvédelmi területen megrendezendő tanösvényséták programba szeretnénk bevonni a gyermekeket az óvodásoktól az általános iskolásokon át a középiskolás korosztályig. A szolgáltatást egy olyan fodrász-kozmetikus nyújtja, aki szociális munkás végzettséggel is rendelkezik. A Műhely létrehozását Szabó Rebeka, a kerület szociális ügyekért felelős alpolgármestere javasolta tavaly a zuglói képviselő-testületnek, a testület pedig megszavazta kezdeményezését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések