2020. február 25., kedd

Szűz éves horoszkóp 2019

Tudd meg, hogy a te vagy a. Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben? Hallgass a megérzéseidre! Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz.


Többi jegy Éves Horoszkópja! Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel. Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra.


A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének.


Egy kapcsolat időtartama erősen korlátozott. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni.


Szűz éves horoszkóp 2019

Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. Sok éves voltam, amikor először került kezembe egy asztrológiai könyv.


Szűz – Kontroll és stabilitás. Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt. A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz.


Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Sajnos a hét uralkodó bolygója a Merkúr, még mindig hátráló mozgásban van. Ezért érdemes most elrontott dolgaink kijavítására fordítani az energiánkat.


Ugyanakkor arra számíts, hogy több kötelezettséget kell vállalno ám ezt megtiszteltetésnek fogod venni, ráadásul így is marad időd a pihenésre. Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Amennyiben tanulmányokat folytat, ennél fogékonyabb, kedvezőbb időszakot nem is lehet elképzelni. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné.


Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. Ma rengeteg információt vagy képes befogadni. Főleg, ha ezek a kultúra területén találnak rád.


Minden olyan program ajánlott, mely felfrissíthet, megnyugtat, vagy éppen elérzékenyít. Akár zsúfolhatod is a programokat. Ma nem fogod terhesnek érezni, sőt élvezettel itatod át lelkedet. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések