2020. február 27., csütörtök

Szórólap nyomtatás

Szórólap nyomtatás

Ha különösen gyorsan van rá szüksége, válassza sürgős nyomtatás és sürgős küldés lehetőséget. Ez esetben a nyomdaterméke munkanap múlva már Önnél van. Szórólap árkalkulátor és nyomtatás a nyomdavonal.


Angliában jelent meg az első szórólap. Jelenleg is a kommunikáció egy formája és a marketing fontos eleme. A reklámozás hatékony eszköze a szórólap , csakúgy, mint a névjegykártya. Fontos megtalálnunk az egyensúlyt a színek, a képek és a szöveg mennyisége között.


Manapság a szórólap nyomtatás legfőbb célja, nem a teljes körű tájékoztatás hanem a figyelem felkeltése és az ügyfél. Kalkuláció és rendelés. Füzet, szórólap , leporelló, képeslap, névjegy, plakát, nyomtatás nyomdavonal. Lehet, hogy nincs meg egyből egy vásárlási szándék, de ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a vevőd emlékeztetőt vigyen magával a cégedről, termékedről. Legyen egy minden fontos információt tartalmazó eszköz a zsebében, hogy felkereshessen.


Szórólap nyomtatás

A szórólap az alap marketing eszköz. A PrintPix grafikusai megtervezik szórólapját, hogy kivitelezésben és reklámhordozóként megállja a helyét a piacon. A feltüntetett árak a ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Professzionális, gyors szórólap nyomtatás és készítés Budapesten.


Kis és nagy példányszámban is. A offline és az online promóció lelke a reklámszöveg. Teljesen mindegy hogy ofszet nyomtatással, vagy digitális technológiával zajlik a szórólap nyomtatás , a laikus számára nincs szemmel látható különbség. Ha szép színekkel ékes a szórólap , szuperek a betűk, jól olvasható a hirdetésszöveg – fél siker.


Szórólap nyomtatás

A minőség harmadik pilléreként pedig meg kell említeni a papír és a nyomtatás minőségét. Amikor a megszólított célszemély a kezébe veszi a szórólapot, akaratlanul is társítani fogja a szórólap és a reklámozott szolgáltatás minőségét. Nyomtassa nálunk Ön is szóróanyagait! Nyomdai tervezés és kivitelezés Vas megyében, Sárváron, Szombathelyen, Celldömölkön: kiváló minőség értékarányos áron a KajtArt Kft-től gyors munkavégzéssel, garanciavállalással, házhozszállítással. Az Alba Nyomda Székesfehérvár a Xerox hűséges partnere.


Lehetőség van akár 5-db cégbemutató prospektus, néhány db szórólap legyártására, de nyomtatványokat is készíthetünk akár változó adatokkal is. Grafikusunk készséggel. Természetesen ez függ a szórólap méretétől is.


A nyomtatási eljárást a szórólap példányszámától tesszük függővé. Ebben minden benne van: grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, környezetvédelmi termékdíj, szórólapterjesztés, ellenőrzés. A Gfk adatait figyelembevéve, 12. Saját magunk készítsük, vagy vonjunk be reklámügynökséget a tervezéshez?


Ofszet nyomda vagy digitális nyomtatás ? A kétoldalas nyomatok az egyoldalas ár kétszereseként kerülnek felszámításra. Készítsd el szórólapodat saját kezüleg! A kedvező ár elérésének másik fontos szempontja a megfelelő technológia használata: cégünk egyaránt rendelkezik az íves offset és digitális nyomtatás technikai feltételeivel! A grafikai tervezéstől a nyomdai gyártásig, nyomdánk mindenre gondolt! Magyarország leglátogatottabb nyomtatásszervező-portálján.


A6-os (105x148mm) szórólap Fényes papírra, mindkét oldalon színes 1. Fotónyomtatás, nyomtatás , plakát készítés, olcsó szórólap nyomtatás , névjegykártya készítés. Cégünk vállal fekete-fehér és színes szórólap nyomtatást is. A másolás kétoldalas kivitelben is kérhető.


Nagyon sok méretben készítjük, különböző papírokból. Ez lehet nagyon olcsó és lehet nagyon igényes is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések