2020. február 3., hétfő

Török sorozatok tv2

Nézd vissza kedvenc sorozataidat és filmjeidet a TV2. Török sorozatok és sztárjai. Please try again later. A történet főhőse Melek, egy hétéves kislány, akit nevelőapja bántalmaz és terrorizál. Anya címmel új török sorozat érkezik a TV-re A cserfes kislány, Melek nem a mindennapi gyerekek életét éli.


Nevelőapja az egész családot terrorban tartja. Zeynep helyettesítő tanár pozíciót kénytelen betölteni, ekkor találkozik Melekkel. A sorozat középpontjában egy olyan lány áll, aki Isztambul szegény negyedében él, és minden vágya hogy kiszabaduljon onnan. A lehetőség akkor jön el számára amikor találkozik egy gazdag fiatalemberrel, viszont a pénzért és társaságért cserébe le kell mondania arról a fiúról aki őrülten szereti őt. Szinkronhangok: Doktor Murphy (The Good Doctor) Nagyon hosszú ideje nem volt már kórházas sorozat esténként látható az RTL Klubon.


A Vészhelyzet végével, és A Grace klinika éjjelre szorulásával (majd egy kábeladóra költözésével) ez a műfaj. Al Pacino A polip - La Piovra Bódi Guszti Bud Spencer Charlie Sheen Chuck Norris Elit alakulat - Band of Brothers Elvis Presley Gérard Depardieu Helyszínelők Lady Diana Madár Maffiózók - The Sopranos Marlon Brando Papagáj Robert De. Madárkát augusztus 12-től a TV-n. Magyar felirattal olvasható török sorozat Fatih Harbiye ITT. A tévések nagy találkozóját, a NATPE konferenciát június 25–27.


Az Anya című díjnyertes széria olyan fajsúlyos témákra mutat rá, mint a gyermekbántalmazás vagy a családon belüli erőszak. Budapesten, ahol gyártók és vásárlók találkoztak a világ minden tájáról azért, hogy. Melek, és édesanyja, a családfő folytonos bántalmazását és terrorját kénytelen elviselni.


Az Anya című sorozat központi témája a gyermekbántalmazás és a családon belüli erőszak. Drámai pillanatokkal teli szívbemarkoló történetet láthatnak holnaptól a TV-n. De persze rengeteg nehézséget kell leküzdeniük azért, hogy új életet kezdhessenek. Kicsit ég a pofám, hogy a Bezár, a bazár ismétlése megverte a Megtörvét.


Török sorozatok tv2

TVműsorán Piszkos pénz, tiszta szerelem címmel. A szultána: új történelmi sorozat a Szulejmán alkotóitól A török történelem egyik legnagyobb női vezetőjéről indít sorozatot a TV, Kösem szultána izgalmas élete szeptember 13-tól keddenként lesz látható. Annyi mondani valóm van a török sorozatok sokkal jobbak, mint ez a sok agyament átdolgozott sok baromság, nem tudják miket írjanak bele csak meg legyen az a bizonyos epizód szám. Vannak kivételek de egyre kevesebb a számuk, már a Telemundó is a pszichés zavarokon lovagol, meg ölnek orrba szájba ha kell ha, nem, meg gondolandó. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


Melike lies to her family in Germany about her work, house and fiance Mehmet. Mehmet is a doctor and the fiance of her boss Iknur. When her family comes to Istanbul, she blackmails Mehmet to go along with her plans to not expose her lies.


Török sorozatok tv2

A fiatal lány, Cennet életét különös, véletlen találkozások befolyásolják. A török sorozatok népszerűsége töretlen, és nem csak hazánkban, hanem a környező országokban is egyre több néző szeret bele ezekbe a produkciókba. A Megtört szívek (eredeti cíParamparça) török televíziós filmsorozat, amelyet Cevdet Mercan rendezett. A forgatókönyvet Yildiz Tunç írta, a producere Gökhan Tatarer volt, a főszerepekben Nurgul Yesilcay és Erkan Petekkaya látható. A főszerepben Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun és Ceyda Düvenci.


A Új török sorozatot hoz el a TVa rajongóknak. A hétköznap délutánonként látható Cennet a Ferihát váltja majd november közepétől. A produkcióból nem készült 2. Aznap 15:40-től először a 71. A sorozat főhősei a három, szupererővel bíró Pindúr pandúr, akiket Utónium professzor teremtett. Super TVÉlő Adás - A nagy duett.


Török sorozatok tv2

Ne felednemsokára itt a Karácsony és egy születési horoszkóp,nagyon kedves ajándék,lepd meg szerettei örülni fognak! Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb online sorozat adatbázisa. SorozatBarát online sorozat. Itt valóban minden sorozatot megtalálsz online. AXN Budapest cool tv dráma Duna TV sorozatok fantasy gyerekeknek Izaura TV kalandfilm kolumbiai krimi kórház labdarúgás magyar mexikói misztikus napi sorozat német Petőfi TV Prime Rising Star romantikus RTLII RTL Klub sorozatok sci-fi show spanyol StorySuperTVszappanopera tehetségkutató.


A TVegy ideje már hirdeti, hogy érkezik az Anya (Anne) című új török sorozat. Mostanáig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor jön a csatornára. A film egy japán dráma sorozat alapján készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések