2020. február 18., kedd

Szoba pár órára vidéken

Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon! Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt.


Szoba pár órára vidéken

A pár ilyenkor úgy érzi, inkább fizetne is érte, csak lenne végre egy hely, ahol úgy bújhatnak össze, hogy senki sem zavarja őket, nem fagynak meg vagy olvadnak el a hőségben, és nem kell félniük a lebukástól sem. Hotelbe menni viszont nem olcsó mulatság. Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát.


Létezik egy olyan hely, ahová - diszkréten, és hozzád méltó, tiszta nyugodt, kulturált környezetben - elvonulhattok néhány órára bármelyik napszakban, a fürkésző, kíváncsi, pletykára éhes tekintetek elől. Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken ? Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet.


Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem. Kiadó lakás pároknak,átutazóknak, pár órára  - Van kivel, de nincs hol? Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon.


Fiatalos búvóhely VIII. Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre. Igényes szoba a belvárosban, ahol nyugalomban eltölthet kedvesével pár órát vagy éjszakát is. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Szoba pár órára vidéken

Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Teljesen felszerelt, saját apartmant (búvóhelyet) Budapesten a Corvin Sétányon, amit tetszésed szerint foglalhatsz le – akár csak pár órára , vagy egy egész éjszakára, vagy több napra. Apartmanjaink a Corvin Sétányon találhatók: modern, új építésű lakások. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára.


Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Debrecenben keresnék búvóhelyet pár órára.


Pécs belvárosában kiadó lakás pár órára pároknak. Ha kell egy lakás Budapesten - Egy igényes búvóhely, szoba pár órára Budapest belvárosában! Nálunk a párodnak nem kell mással találkoznia, csak VELED! Norbert korábban maga is ilyen pár órára megkapható lakásokban és panziókban élte szerelmi életét. Vidéken , a szüleimmel laktam, ezért nem vihettem haza nőismerőseimet, így jutottam a budai panziókba.


Amikor még nem volt helyismeretem, egyszerűen megkérdeztük a taxisokat, mit ajánlanak egy-két órára. Teljesen felszerelt, külön bejáratú és saját lakást, amit tetszésed szerint vehetsz ki – akár csak pár órára , akár egy egész éjszakára, vagy napokra. Mindhárom lakás Budapesten, a Corvin negyedben található, tökéletes közlekedési lehetőségekkel. Te hozod a partneredet, mi adjuk a megoldást. Olcsó, meghitt lakás, szoba órákra pároknak kiadó - diszkrét s. A ‚ szoba pár órára ’ szolgáltatásunkat Önnek ajánljuk akkor, ha a kedvesével a kapcsolatát titokban szeretné tartani.


A kapcsolatok titokban tartásának számos oka lehet. Pár órára keres szállást? Foglaljon pár órára szállást a Gold Hotel Budapest szállodában!


Kétágyas szoba : kényelmesen berendezett csendes hotel szoba cseresznyefa bútorokkal, box-spring ágy, légkondicionáló, fürdőszoba nagy zuhanyzóval, LCD TV, telefon, mini-bar, hajszárító, ingyenes wifi internet kapcsolat. Kellemes, hangulatos, diszkrét környezetű Klubunk több szobával és apartmannal rendelkezik. Szoba két főre néhány órára 5. Ft-tól vagy akár fél napra szobáink kivehetőek már 6. Az áraink visszavonásig érvényesek. Minden kedves Vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk! Igényes (teljesen felszerelt) apartmanjaink hangulatos környezetet biztosítanak számotokra, hogy csak egymásra kellejen figyelnetek, másra ne.


Adja fel hirdetését perc alatt, regisztráció nélkül! Ha itt adja fel hirdetését, arra is lehetőséget kap, hogy partneroldalainkon megjelenjen hirdetése, ezáltal növelve annak olvasottságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések