2020. február 12., szerda

Vízöntő férfi oroszlán nő

Oroszlán nő és Vízöntő férfi kapcsolata. A Vízöntő szereti az idegen tájakat, sokat utazik. Ez a férfi a női nem tisztelője. Mindig hagyja, hogy a hölgy tegye meg az első lépést, hisz látszólagos nyitottsága ellenére, a Vízöntő férfi félénk teremtés.


Finom és fantáziadús, a szerelemben igen leleményes. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi.


A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A hálószobában remekül kijönnek! Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Vérre menően kiállunk egymásért, és kitartunk a másikért jóban-rosszban:) Persze néha van háború, ami mindig nagyon hangos és általába törik valamilyen tárgy, de hammar elmúlik a vihar, mert nem. Sőt, ha lehet, inkább viccet csinál magából. Sok Vízöntő nő azt gondolja, hogy a család és az otthon területe nem elegendő az intellektuális képességeihez és érdeklődési köreihez.


Ezért is találhatunk oly sok Vízöntő nőt a politikai életben, segélyszervezeteknél, ahol széles körű eszméik, másokkal való törődésük és nőiességük egyszerre bontakozhat ki. Illik hozzá: az Ikrek férfi – a Vízöntő nőhöz hasonlóan – imádja a változatosságot és a telefonszexet. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk.


A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő korszaka. Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel.


Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogo hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő. Azonban ha ez mégis megtörténik, akkor nagyon gondoskodó, megbízható partner válik belőlük. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat.


A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


Vízöntő férfi oroszlán nő

Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Vízöntőként pedig nem hallgatod el a véleményedet a világ elől.


De csupa olyat tesz, ami neked is tetszik. Az állatias hajlama ellenére gyengéd szerető. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.


Vízöntő férfi oroszlán nő

Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő. A fordított eset a nehezebb. Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés.


Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő.


A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések