2020. január 29., szerda

Vicces idézetek a házasságról

Amikor az ember együtt él egy asszonnyal, mindennap tanul valamit. Az ember nagyravágyó, ambiciózus, a nehézségek elől meg nem hátráló sportember, aztán találkozik egy lánnyal, akibe beleszeret, és mikor a bódulat tovaszáll, nemcsak arra ébredünk, hogy visszavonhatatlanul házasok vagyunk, de arra is, hogy egy egész életre kétpennys bridzsre vagyunk kárhoztatva. A legboldogabb házasság, amit el tudok képzelni, egy süket férfi és egy vak nő között köttetik. János Pál pápától Inspiráló idézetek Nick Vujicictól Boldog születésnapot kívánunk, Eckhart Tolle! Válogass kedvedre az oldalon található szép idézetek és bölcs gondolatok közül.


Vicces idézetek a házasságról

Olyan sok nővel csókolóztam életemben, hogy most már behunyt szemmel is megy. Néha megkérdezik, mi a titka a hosszú házasságunknak. Minden héten kétszer időt szakítunk arra, hogy elmenjünk egy étterembe.


Finom, gyertyafényes vacsora, lágy muzsikaszó, tánc. A házasság előtt fellángoló szerelem a házasságban kialszik, csak üres és szomorú helye marad. A házasság után érzett szerelem is elmúlik persze, de a helyét a boldogság foglalja el. Házassági évfordulóra idézetek , versek az ajándék mellé. Házasságról és házassággal kapcsolatos idézetek , bölcsességek, aforizmák.


Vicces nagymondások a szerelemről, házasságról és szerelmi csalódásról! Ahogyan a karácsonyhoz viszonyulsz - csillagjegyed alapján. A karácsony a legnagyobb ünnepünk, mert szinte az egész világon ünnepeljük, de kijelenthetjük, hogy sokakból vegyes érzelmeket vált ki. Még a legbékésebb emberek is képesek fegyvert fogni, ha a családjukról van szó.


A házasság is vállalkozás, mint egy házépítés. Idézetek a házasságról. Ha valaha kell majd neked az életem, csak gyere érte és vidd.


A világ mindig csak a szerencsétlen házasságokat látja, mivel ezek feltűnnek, míg a szerencsések zajtalanok. Ha 1közül boldog, sose ezek, hanem az boldogtalan után igazodik, mivel érdekeinek, vagy előítéleteinek az kedvezőbb. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég.


A valódi házasság a szívekben köttetik, nem a templomban vagy a hivatalokban. Ez egy döntés, amelyet meghoztál. Döntésed nem csak a mai napon érvényes, hanem mostantól minden hétköznapon is, és abban nyilvánul meg, ahogyan bánsz a házastársaddal. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük milyen teljesitményre vagyunk képesek.


Vicces idézetek a házasságról

A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel. A nők számára kikapcsolódás elmenni vásárolni viszont a férfiakról ez már nem mondható el. Nekik egy igazi kihívás, főleg, ha az asszonyt kísérik el! Vicces képek következnek, így néznek ki a férfiak, ha feleségükkel vásárolnak.


Woody Allen idézetek képekkel az életről, halálról, szerelemről, házasságról , családról, barátságról, Vicces Woody Allen idézetek. Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről. A pénz jobb, mint a szegénység, legalábbis anyagi szempontból. Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem.


Vicces idézetek a házasságról

További idézetek a házasságról. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre , melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Mindig reggel házasodj meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések