2020. január 22., szerda

Városi ingatlaniroda hódmezővásárhely

Városi ingatlaniroda hódmezővásárhely

Városi Ingatlaniroda - VING, a 21. Szeretnek minket a vevők, mert egyedi a kínálatunk és egyszerű a keresés! Ha mégsem találná, akkor ingatlanfigyelővel könnyen elérheti a frissen érkező ingatlanokat. Eladó, kiadó lakások, családi házak, albérletek nagy választéka.


A vályogból épült lakható tanya épületben, amely 1négyzetméter, szoba ,előszoba ,konyha,spájz,fürdőszoba wc-vel található. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! LIMIT Ingatlaniroda ingatlanjai az Ingatlanok. Hódmezővásárhely , Csongrád megye. Segítünk lakás, családi ház, telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában!


Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Balla Ingatlan - megbízható, korrekt ingatlaniroda , képzett ingatlanközvetítőkkel, Balla Ákos ingatlanszakértő vezetésével. Ismerd meg az ingatlan környékét is!


Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Az egyszintes, körülbelül 2mhasznos alapterületű, lakóegységet magában foglaló épületnek 8m2-es. A feltüntetett árak kínálati árak.


A dupla garázs elektromos kapuval lett ellátva. Az ingatlan, csendes, családi házas övezetben fekszik, jó közlekedéssel, kényelmesen elérhető infrastruktúrával. A közelben boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda egyaránt megtalálhatóak.


Városi ingatlaniroda hódmezővásárhely

A garázsként is használható m 2-es szárazkapu bejárat egyik oldalán egy m 2-es, a másik oldalán egy m 2-es lakrész található. A kisebben egy parkettás szoba, konyha, kamra és egy fürdőszoba kapott helyet. Döntse el Ön, kire bízza ingatlanát! Olvassa el ingatlanos partnereink bemutatkozását és találja meg, akire rábízhatja ingatlanát! Ingatlanközvetítői tevékenységgel, jelenlegi és korábbi hirdetésekkel, jutalékkal kapcsolatos adatok, minősítések egy helyen.


See actions taken by the people who manage and post content. Villany van, víz fúrt kútról. Egy olyan online eszközökkel felszerelt országos ingatlanértékesítő hálózat, amely 21. Kínál Ingatlanértékesítő munkatársat keresünk! Egy online eszközökkel felszerelt országos ingat.


Cittaslow movement, the association of settlements convenient to live in. Duna House Ingatlaniroda Feketesas - Szeged. Bízza Feketesas szárnyakra ingatlanát! Jelenleg két különálló üzlethelyiségre van bontva, egy 30m2-es és egy helyiségből, konyhából és egy fürdőszobából álló 170m2-es részre, amely bérelhető is havi 150.


Találatok Ingatlaniroda Szeged keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Szeged közelében található ingatlanforgalmazás területen dolgozó válallkozásoktól. Cégünk működését erősen meghatározza az a tény, hogy üzletpolitikánkat teljes egészében ügyfeleink igényei szerint alakítottuk ki, illetve minden üzletpolitikai elem kizárólag a tapasztalat útján került a cég működésébe. Amit kapsz: - rugalmas időbeosztás - igényes belvárosi irodahelyiség - online iroda - díjmentes elméleti képzés - hónapos gyakorlati képzés - ügyvédi, hitelügyintézői háttér.


Az ingatlan egészére jellemző az igényes, prémium anyagok használata, valamint a minőségi kivitelezés. A többponton záródó hő és hangszigetelt bejárati ajtón belépve, tágas előtér foga ahonnan a felújításra váró fürdőszoba és külön wc helyiség nyílik. Eladó lakás, ház és egyéb ingatlan típusok.


INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések