2020. január 9., csütörtök

Vegyes konténer árak

Szolgáltatásaink, konténer szállítás Sóder szállítás, homok szállítás, kavics szállítás, murva szállítás, beton szállítás, konténer szállítás, sitt a TUTI KONTÉNERREL, TUTI ÁRAK , TUTI A konténerek szállítását kedvező áron vállaljuk, bővebb információt ügyfélszolgálatunktól kaphat. A vegyes hulladék szállításról telefonon érdeklődjön! Konténer rendelés, hulladékbegyűjtés.


Föl beton, tégla, vegyes törmelék, szakipari szemét, lim-lom stb. A konténer a rendelést követően hétig díjtalanul Önnél maradhat plusz díj nélkül, mivel 4különböző méretű konténerrel dolgozunk. Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi területére szállítunk. Budapest, Gyál, Felsőpakony. Az esetleges károkért felelősséget nem áll módunkban vállalni!


Ettől lehetnek olcsóbb és drágább szolgáltatók is. Ne felejtkezzenek meg a közterület foglalási engedély megkéréséről sem, ha az utcára rakatják le a konténert. Depó költséget NEM számítunk fel! Standard Őr- Portakonténerek méretek. Diszpécser általi kiajánlás új megrendelők, magánszemélyek, vállalkozások részére Pécs közigazgatási területén belül!


A konténereket körbe megmagasítani (pl. bútorlapokkal) TILOS és azokat szóródás mentes állapotban kell átadni. Megmagasítás esetén annak szállítását az előírt szintig történő visszabontásáig nem tesszük meg, mert a konténer szállítás így balesetveszélyes. A fenti konténer árak , VEGYES HULLADÉK-ra vonatkoznak, azaz együtt elhelyezhető a konténerben: sitt, háztartási szemét, zöld hulladék. Kérem vegye figyelembe, hogy veszélyes hulladék nem lehet a konténerben. Ha nem biztos a hulladék fajtájában, kérjük egyeztessen telefonon munkatársunkkal.


Területfoglalási engedély árak Fontos tudni, hogy minden esetben, amikor közterületre kerül kihelyezésre egy konténer , területfoglalási – vagy másként: közterület-használati – engedélyre van szükség. Kérjük vegye figyelembe, hogy vegyes konténer rakodás esetén, a konténerek ára magasabb lesz, mint amelyek a táblázatokban feltüntetésre kerültek. Az üzem lehetőséget biztosít arra, hogy a konténer árak nálunk alacsonyabbak legyenek.


A folyamat lényege: szétválogatjuk a vegyes hulladékot, amit lehet újrahasznosításra küldünk, amit pedig nem, azt külön-külön a megfelelő hulladéktárolóba szállítjuk. Ezért ajánlott az építési törmelékből kiválogatni szemetet! Ha konténeres szállítás, sittszállítás kell, Érd és környékén, ha gyorsan kell, és minőségben, akkor keressen! Vissza fog jönni hozzánk!


Ha a vegyes építési törmelék 5- nál több NEM TISZTA ÉPÍTÉSI hulladékot tartalmaz, lom árban szállítjuk. Vegyes építési törmelék szállítás. Zsákos építési törmelék szállítása. Szemetes építési törmelék, vegyes törmelék,. Azonban fontos, hogy ehhez megbízható céget válasszon, ami nem okoz majd csalódást!


Vegyes konténer árak

A Penke Trans Infó Kft. Konyhai hulladék és veszélyes hulladék szállítását nem vállaljuk! A konténer szállítás árai nettó árak , nem tartalmazzák a áfát!


Ezt alátámasztja az egyre bővülő illetve rendszeresen visszatérő ügyfélkör. Szolgáltatásunkkal megelégedett megrendelőink növekvő száma is minősíti munkánkat. Ismerje meg a hasznaltkontener.


Az árak a megfelelő zónán belülre érvényesek! A föld egyre fogyó energiaforrásainak védelme érdekében kérjük törekedjen szelektíven a sitt különbontására. A feltüntetett árak tartalmazzák a konténer oda, ill.


Tengeri és tároló konténer , hűtőkonténer, egyedi konténer értékesítés, gyártás bérbeadás, átalakítás, szállítás. Több száz darabos, folyamatos konténer készlet. Bővebb információ a Continus Nova Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések