2020. január 24., péntek

Újpalotai friss hírek

A családi nevelésre építve juttatjuk el a gyermekeket az óvodáskor végére az iskolaérettségig, az egyéni képességeket figyelembe véve és kibontakoztatva. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás.


Holtan találtak egy éves nőt Ózdon, a rendőrség bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást indított – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség. A férfit egyébként az újpalotai gyilkosság mellett azért is keresik, ugyanis január 5-én a nyílt utcán fejbe lőtte Belgrádban Nebojša Markovićot, a holland rendőrség pedig azután tűzött ki vérdíjat D. Csaba fejére, hogy DNS-vizsgálattal most igazolták, ő lőtt le tavaly július 30-án egy horvát maffiózót Amszeterdam. Az egész országot sokkolta az a tragédiával végződő szerelmi dráma, ami péntek hajnalban történt a főváros XV.


Egy korábban tûzoltóként dolgozó férfi a gyanú szerint brutálisan megölte barátnőjét, majd magukra gyújtotta az. Friss hírek , amikről tudnod kell ma. Budapest — Újpalotán egy hónapja újraválaszott polgármestere, Németh Angéla (DK) egyetemista fia is külsős tag lett a kerület népjóléti bizottságában – Mihály Gergő fizetése nettó 1ezer forint. Az eset komoly felháborodást keltett, egy fideszes képviselő egyenesen.


Újpalotai friss hírek

Me reggel az újpalotai piacon kezdtünk, ahol örömmel jelenthettem be, hogy túl vagyunk a. Az ellenzék programja az önkormányzatok csatatérré változtatása az októberi választásokon, a kormánypártok ezzel szemben az építkezést, a fejlesztést és a gyarapodást kínálják a választópolgároknak - mondta Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Az újpalotai rendőrök keresik azt a férfit, aki nem volt hajlandó leszállni egy Újpalotán közlekedő buszról.


DK-s polgármestere csütörtök reggel a kukásautók kiűzésével fenyegetett, délutánra kiderült, felesleges volt, a gépek ugyanis nem haladnak át a belső utakon, sőt, már a matricákat is megvették a járművekre. Heves megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Folyamatossan frissülő Formahírek , fhírek , világbajnokság. Legyen ez a kezdőlapom!


Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) kedden ismertetett jelentésében. Kétnapos „ereszd el a hajam” keretében idén is megtartották az Újpalotai Napokat. Megtörtént az első női űrséta! Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken.


Most azonban a semmiből megjelent egy közbeszerzési hirdetmény, amiben az áll, hogy módosítják az újpalotai villamos tervezésére vonatkozó szerződést – írja az Index. Kiderült, hogy villamos nem lesz továbbra sem, csak egyéb munkákat csinálnak, azokat kell megtervezni most, millió forintért. Gyalázatos támadás az újpalotai kettős kereszt ellen - a Jobbik DK-s uszításra gyanakszik Reklám Szombatról vasárnapra virradó éjjel megrongálták a Jobbik Magyarországért Mozgalom XV. Fő téren felállított adventi kettős keresztet. Kén- és foszfortartalmú gáz képződött a Mátrai Erőmű Zrt.


Újpalotai friss hírek

Nagy Csaba, a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel, hangsúlyozva: a gáz emberre nem veszélyes. Tagóvodáink Rákospalota csendes, nyugodt környezetében találhatók. Hat tagóvodában csoport működik. Erdődy Anita festőművész nagyszerű képeiből nyílt ingyenes kiállítás az Újpalotai Közösségi Házban.


A Változó idő című tárlat május 20-áig tekinthető meg a közösségi ház egyéb programjaihoz igazodva. Az Újpalotai Szabadidő Központ immár 27. Rákospalota kertvárosi zöldövezetében, családias, kertes házakkal illetve a MÁV lakótelep emeletes házaival övezett területen fekszenek. Az immár hagyománnyá vált szabadtéri, ingyenes eseménysorozat két napján az Újpalota főterén minden korosztály megtalálhatta számítását, hiszen volt babaprogram, gyermekszínház, kézműves foglalkozás, táncbemutató, sportbemutató, vidámpark, míg a színpadon. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft.


Újpalotai friss hírek

Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje. Erdőkerülő utcában történt a tragédia. Nem ritka az öngyilkosság ezen formája Újpalotán, az elmúlt években több hasonló eset történt.


A legolvasottabb friss hírek : Összeomlott a éves fiú alatt a trambulin. Azt hitték jól van, de miután megfordult majdnem… (Blikk) Ettől az ételtől elmúlnak a pattanásaid és a striáid.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések