2017. november 22., szerda

Névjegykártya papír típusok

Névjegykártya papír típusok

Egy jól megtervezett, stílusos, minőségi névjegykártya része a profizmusról kialakított első benyomásnak. KLASSZIKUS NÉVJEGYKÁRTYA - elegánsan egyszerű névjegykártya - 3gr matt műnyomó papír - névjegykártya méret: x mm. Ez a névjegykártya típus, formáját és anyagát tekintve, a legelterjedtebb.


Névjegykártya papír típusok

Az egyszerű megoldás is lehet igényes és elegáns. Próbálja ki névjegykártya szerkesztőnket! Névjegykártya papírjaink. Professzionális, gyors névjegy készítés és nyomtatás. Mi elkészítjük és kinyomtatjuk Önnek.


Ennek az az oka, hogy a papír vastagsága érzetre nem mindig meghatározó, mivel a papír szerkezete is jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy milyennek érezzük a papírt. Az általunk leggyakrabban használt névjegykártya papírok tekinthetők meg képeken, szöveges leírásban, ill. Legyen sima fénymásolópapír, vastagabb anyag vagy karton. A fekete-fehér mindig elegáns, avagy a kevebb néha több!


Domináljon az alapanyag minősége és egyedisége! A névjegykártya nívóját a használt papír minősége határozza meg. Fekete-fehér névjegykártya rendelés Fekete-fehér névjegykártya árak. Fenti áraink több névre történő megrendelés esetén is érvényesek.


Az egyedi, személyre szabott és minőségi névjegykártya sikere záloga lehet. Az üzleti életben alapvetőnek számít a jó megjelenés, a magabiztos fellépés, melynek egyik meghatározó eleme a névjegykártya. Mindegy, hogy privát, vagy céges célokra szeretné használni, az egyedi névjegykártya készítés azt a célt szolgálja, hogy biztosan elérje a kellő hatást.


Névjegykártya papír típusok

Válasszon az alap egyoldalas, vagy a prémium egy- vagy kétoldalas típusok közül, valamint a számos dizájnelemünk közül az Önnek megfelelőt. Az online névjegykártya. A legdivatosabb névjegykártya típusok nyomában Variációk névjegykártyára. Egy névjegykártya akkor igazán jó, ha megfelelően tükrözi tulajdonosa stílusát, személyiségét. Fontos, hogy ne legyen feleslegesen túldíszített, túlzsúfolt, sőt, az sem célszerű, ha túl sok információval van ellátva.


Papír névjegykártya gyártás. Kártyanaptár és névjegykártya készítés rövid határidővel. A CEWE Nyomda a többéves fejlesztések eredményeképpen, magas minőségi előírásoknak megfelelően végzi a névjegykártya készítést. Ha nem fehér a névjegykártya alapja, hanem valamilyen színnel kell nyomtatni, akkor a grafika szerkesztésénél ügyelni kell arra, hogy gyártáskor a vágóél 1-2mm-t csúszkálhat - ezért a grafikára minden oldalon minimum 2mm úgynevezett kifutó szükséges! A meghívó digitális nyomtatással készül Budaörsön a Dicentra Reklámstúdióban.


A meghívó típusait az meghívó árlista alatti dokumentumokban találja meg. Típusok – egyedi határidőnapló. Mennyiségi kedvezmény: Több névből is összeadódhat a digitális, ofszet névjegykártya példányszám, mennyiségi kedvezményt nem csak azonos névjegykártyák rendelésekor lehet kapni. Digitális névjegykártya : 3g.


Ha nagyobb mennyiségű anyagot szeretnénk mappába rakni, akkor egy jó választás lehet a gyűrűs mappa. Segédlet a papírtáska típusok kiválasztásához. A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei.


Megtalálhatók bennük a papírtáskákkal kapcsolatos legfontosabb információk mint papírtáska méret, nyomtatással, nyomdai technológiával kapcsolatos egyéb információk is. Programon belül, használhatunk névjegykártya mintákat, melyeket mi készítettünk vagy választhatunk a programhoz tartozó sablonok közül. A program körülbelül 7névjegykártya -mintát tartalmaz. Ki akar tűnni a névjegykártyát használók hatalmas tömegéből?


Van megoldás: klasszikus névjegykártya funkciók plasztik kártya alapanyagból, intelligens kártya megoldással. Ezzel a megoldással személyes adatait, vagy cége adatait különleges, exkluzív formában tudja kommunikálni üzleti partnerei felé. Válogasson egyedi gyártású, és raktárról kapható papírtasakjaink közül, vagy kérjen ajánlatot tőlünk! A papír névjegykártya ideje régen lejárt, egy szédületes gyorsasággal fejlődő világban az első benyomáshoz modern és hatékony eszközzel kell rendelkeznünk!


Képzelje el azt a kártyát, amely leginkább kifejezi Önt, a munkáját és értékeit, tervezze látványosra és egyedire, mi pedig megvalósítjuk pont olyannak. Colours Weights Accent Smooth. Laminálás A A A A Aés névjegykártya méretben.


Különböző méretű és vastagságú fóliákat használunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések