2017. november 30., csütörtök

Erős nő jellemzői

Egy erős nő tisztában van külső, belső értékeivel, és büszke magára. Nagyon büszke vagyok mindenre, amit az életemben elértem, mert mindenért keményen megdolgoztam. A sikereimet szívesen mutatom meg a világnak, nem dicsekvésként, hanem példaként, hogy sok munkával, kitartással, akaraterővel, megvalósíthatóak az álmok. Mert az erős nő gyenge oldala erős férfira vágyódik. Mégsem vonzza az erős férfiakat, amíg az a jelszava: „én is érek annyit, mint egy férfi, az életemet meg tudom oldani”.


Abban a pillanatban rádöbbensz, hogy a Nő , akit megismertél, a jelleme, amivel kiemelkedik a szürkeségből, egy szükségszerű, az Élet által felvértezett, tökélyre fejlesztett adomány, mellyel nem csupán túlélésre teremtett, hanem képes a túlélést keresők többségének irányítására, ugyanakkor belül törékeny. Mitől lehetek erős nő ? Mit kell ahhoz tudnom, hogy erős nő lehessek? Tanulható egyáltalán ez a képesség?


Jó hír, miszerint a nők túlnyomó többsége már most is erős , csak a képességeit nem használja ki, vagy nem úgy használja, ahogyan az a legtöbb férfi számára kívánatos lenne. Másszóval ezek a nők átélték már a fájdalmat és tudják mit keressenek egy társban. Egy kutatás fényt derített arra, hogy melyek a tökéletes nő jellemzői a külső és a belső szempontjából. Nézd meg, rád is illenek-e!


Erős nő jellemzői

A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kalan előreláthatatlan akadály. Az a férfi, aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust és nyugalmat és az életet úgy bemutatni neki amint azt elvárja, hamar meghódíthatja. Büszke arra, amije van. Az erős nő szenvedélyes. Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős , A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni.


A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. A Skorpió nő a legcsábítóbb, legkacérabb nő. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.


Látszólagos magabiztossága ellenére, a Skorpió asszony teljesen a férjére hagyatkozik. Tudja, hogy mindenki megérdemli, hogy megszólalhasson és meg is hallgassák, és elvárja ugyanezt. Tilos a Blikk Rúzs bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a blikkruzs.


Lássuk tehát, hogy milyen is a hétköznapokban egy erős nő , s mit kell tennünk, hogy azzá válhassunk magunk is. Ne okoljunk másokat, de saját magunkat se egy esetleges kudarcot követően, ehelyett inkább a továbblépés lehetőségét keressük. Erős nő vagyok és ki kellett harcolnom mindent… – hallom naponta az egyéni konzultációkon és a Hogyan szelídítsünk férfit workshop-ok minden alkalmával számtalan hölgytől.


Ma ez szinte hétköznapi mondat és kapaszkodunk belé, hogy megmagyarázzuk azt a fájdalmas érzést, ami a fenti mondatok mindegyike után következik. A nő partnere lesz a jobbik fele. Türelemre és együttérzésre van szüksége és gyengédnek kell lenned vele. Ne piszkáld vagy ingereld poénból, és ne utasítsd vissza durván, mert ő nem tudja elviselni a visszautasítást.


A Halak nő teljesen romantikus és elveszti magát a kapcsolatokban. A Bichon Havanese a sok csodálóját a hosszú selymes szőrével, kifejező szemeivel, ennivaló méretével szerezte. Csillagjegy – A bak nő jellemzői Ha megfelelő ambíciói vannak, amit természetesen a Bak hölgy határoz meg, ha a hiteleit rendszerességel törleszti, a bankszámláján pedig pont annyi pénz áll a rendelkezésére, hogy biztos jövőt nyújthasson , igent fog mondani Önnek.


A német juhászkutya egy középnagy és erős kutyafajta. Lehet hosszú- és rövid szőrű. Habár a fekete és a barna szín a leginkább meghatározó, a német juhászkutya számos színben és mintában előfordul, de ezek közül nem mindegyik elfogadott az FCI által.


A két színpáros lehet fekete és vörösesbarna, fekete és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések