2017. november 23., csütörtök

Eladó ház kazincbarcika hársfa utca

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan a megyeszékhelytől km-re fekvő településen található. Uszoda,buszvégállomás,benzinkutak,Borsodchem,szakközépiskola közelében. Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely.


A Startlakon db fényképes kazincbarcikai eladó családi ház hirdetés vár. Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán. Legyen szó ingatlan vásárlásról, bérlésről vagy hirdetésről, a Startlak az egyik legjobb választás az ingatlanhirdetési portálok közül.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A teljes felújításkor a tetőszerkezet és a cserépfedés is cserélve lett. Három szoba és amerikai stílusú konyha nappali részleggel. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. A garázshoz tartozik továbbá egy 1m2-es fedett szín és szerelőakna.


Az Ön által megtekintett eladó komlói ( Hársfa utca ) ikerház szobával rendelkezik (ebből egész szoba és félszoba). Az ikerházról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m², míg a hozzá tartozó teleké 2m². Erzsébetvárosi üzlethelyiség a tulajdonostól eladó.


Régen kárpitosműhely, aztán fodrászüzlet volt benne, az utóbbi időben projektirodaként működött - kényelmes, álló galériája kétszer két méteres belmagasságot eredményez, hasznos alapterülete tehát nm. Hársfa utcában eladó egy nm-es, közelmúltban teljes felújításon átesett, belső udvarban lévő, belső kétszintes, kertkapcsolatos ház , mely emeleti szintjén terasszal rendelkezik. A fűtésről gázkazán gondoskodik. A ház mellett tárolásra alkalmas melléképület került kialakításra. BUDAINGATLANHÁZ - Minden ami ingatlan!


Ingatlan adás-vétel, bérlés. Lakás, családi ház , üzlet, iroda, telek, ipari ingatlan. A házban fürdőszoba zuhanyfülkével, WC , konyha is van. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A nyílászárók műanyagra lettek cserélve.


Meglévő alappal, beépítési engedéllyel, kész tervrajzzal ( amerikai stílusú ház ) rendelkezik. Kazincbarcika központi részén (Egressy Béni úton), eladó egy m2-es 3. Mindazoknak ajánljuk, akik igénybe szeretnék venni a CSOK biztosította előnyöket, és akik ezen paraméterek alapján szép otthont terveznek maguknak egyedi ötleteik szerint. Nyékládházán Nyékládházán, az Árpád utcában eladó egy nm-es, 2. A tehermentes ingatlan belterületen helyezkedik el.


Eladó a Borsod megyei Vatta településen, Falusi CSOK igénylésre alkalmas, malapterületű, szobás családi ház. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Eladó lakás, ház és egyéb ingatlan típusok.


HÁZ ELADÓ Eladó Sátoraljaújhely. Kérjük, adja meg az Ön által keresett ingatlan részleteit, valamint elérhetőségeit, hogy kollégáink tájékoztathassák, amennyiben szerepel a portfolióinkban az Ön érdeklődésének megfelelő ingatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések