2017. november 1., szerda

Bessenyei utca rendelő

Autóval, kerékpárral pár percen belül megközelíthetőek üzlethelyiségek, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő , étterem, de a vasútállomás, buszpályaudvar, és oktatási intézmények is elérhető közelségben találhatóak. Alapterülete megközelíti a 4m2-t, költsége több mint százharmincöt millió forint volt. Az ellátandó lakosság száma 12. Az új kialakítás a régi középfolyosós elrendezésre épül, de korszerűbb megoldásokkal. Békéscsabán, Jamina kedvelt részén, eladásra kínálunk egy felújítandó, családi házat!


Az ingatlan három szobás, így elsősorban családosok számára ajánljuk. A 4négyzetméter nagyságú telek kezelhető méretekkel bír, így nem kell sokat a fűnyírással, kertgondozással bajlódnia. A közvetlen közelben van gyógyszertár , orvosi rendelő , óvoda , iskola. Bessenyei Gyógyszertár honlapján! Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld!


Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Ha nem vagyok elérhető, kérem küldjön üzenetet vagy SMS-t és visszahívom. Tóth József, polgármester a teljes körűen felújított orvosi rendelőt. Kiemelte, hogy nem csak építészetileg újult meg az intézmény, hanem az eszközökben és bútorokban is.


A mentők hívószáma Magyarország egész területén a 10 mely bármikor, bárhonnan, díjmentesen hívható. Fontos, hogy mentőhívás előtt tájékozódjon, tisztázza, hogy mekkora a baj, milyen ellátásra van szükség. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézz szét ITT, mielőtt elindulsz! Ha nem tudja, hogy kihez tartozik, akkor kérjük írja be a lakcímének utca nevét az alábbi keresőbe: Körzet ellenőrzés Kérjük kezdje el bevinni a címét az utca mellett lévő keretbe, ha az első betük bevitele után látszódik keresett név, akkor kattintson rá és nyomjon entert vagy kattintson a Keresés gombra.


Aranypont Akupunktúrás Rendelő , Akupunktúrás kezelés, Kárpát utca 33. Budapest elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási. Itt megtalálja Budapest 20. Vállalkozások, cégek, útvonaltervező, szabadidő, látnivalók a térképen egyben. Pszichológus szombaton is.


Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! A legnagyobb ingyenes orvos keresőt építjük. Környezet: West End City Center, RAM Colosseum, Lehel piac sétatávolságra található.


Budapest xiii kerületi hírek, kerületi apróhirdetések, apró, cégek, üzletek, szolgáltatások, események, online hírek Budapest XIII. Medicover proudly presents its hospital and advanced imaging centre in Budapest, capital of Hungary, in a warm and welcoming environment. Medicover Hospital provides top quality, comprehensive medical services from simple screening endoscopy, general and advanced imaging to complex orthopaedic, general, ear-nose-throat (ENT), and vascular surgeries. Oldalunkon megtalálod a Budapest XIII. Angyalföldi cégeket és vállalkozásokat.


Bessenyei utca rendelő

Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen! A Dózsa György metrómegállótól pár perc sétára található a rendelő. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Lakókörzet és rendelők szerinti keresés. Eladásra kínálok a XIII. Berettyóújfalu, Bajcsy-Zsilinszky utca 3-5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések