2017. november 1., szerda

Ezoterikus havi horoszkóp

Szatmári Nóra asztrológus, asztro-coach, Life-coach magazinja, spirituális, természetgyógyászati és önfejlesztő témákkal. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Bika (április - május 20) havi horoszkóp.


Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást! SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Horoszkóp , amely segít az élet minden területén. A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról.


Ezoterikus havi horoszkóp

Neked mi a horoszkópod? A kínai horoszkóp szerint minden találkozás valójában lehetőség az életedben. Rajtad múlik, hogyan élsz vele. Könnyen lehet csak annyi a célja, hogy jó kedvre derítsen, de ugyanígy életre szóló barátság és szerelem kezdete is lehet. Nagy novemberi horoszkóp : Eredményes hónapra számíthatunk.


Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked az november a. A szerelmi horoszkóp szerint van egy titkos hódoló aki felfedheti magát. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Jóslás, horoszkóp , ezotéria témában cikkek és hírek, videók és fotók, fórum és blog vár az EZOMánia - ezoterikus életmód magazin és közösség oldalán! A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO.


TV ezoterikus portál oldalain! Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. Szerelem Ön távoli utazásról álmodik, de a kedvesének vagy nem fűlik a foga hozzá, vagy pedig sajnálja a rááldozandó pénzt. A kisebb, hétköznapibb kirándulások is csillapíthatják ugyan a vágyát, de ezzel biztosan nem fogja ön beérni.


Havi horoszkóp - a csillagok feltárják Önnek a jövőt! Oldalainkon az ingyen kínált havi horoszkópok mellett napi és szerelmi horoszkópot is talál. Ha most szereznénk be téli ruhatárunk új darabjait, akkor keresve sem találhatunk jobb alkalmat, mint a mai. Köszönöm szépen drága Móni az élményt, aminek részese lehettem- a személyes horoszkóp és számmisztikai elemzés során. Sokat tanultam magamról, jobban megértettem a körülöttem és a velem történteket, már tudom hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban.


Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Már kapható az újságárusoknál!


Még nem tudja pontosan mi ez, de érzi, hogy van valami a levegőben. Olyan új érzések ébrednek Önben, hogy nem igazán sikerül megfejteni. Egyet tehet, végezze nyugodtan a munkáját, és legyen nagyon körültekintő. Remek ötletei támadhatnak, Önnek csak az a dolga, hogy hagyja szabadon áramlani az elképzeléseket.


Ezoterikus havi horoszkóp

Még az ezoterikus szolgáltatásoknak is kedvezett, közöttük az olyan elszeperált és roppant misztikus közösségnek, mint amilyenek a romániai boszorkányok! A napi horoszkóp minden nap új meglepetéseket tartogat Számodra, itt megtudhato mi vár Rád! Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben, karrierben, és az egészséggel, pénzzel kapcsolatban mennyire áll Melléd a szerencse!


Ha a napi horoszkópot olvasva még kíváncsi vagy, akkor nézd meg a heti és havi horoszkópod! Tudománytörténeti szempontból, mint egykor a csillagászat része, érdemes tanulmányozni, az asztrológia maga azonban áltudomány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések