2014. október 21., kedd

Ikrek férfi érzelmei

Ikrek nő és Oroszlán férfi kapcsolata. Az Oroszlán férfi erősen szexuális beállítottságú, az intimitásban nem ismer gátlásokat. Partnernőjétől elvárja az engedelmességet, nem tűri a szeszélyeket. A szavak művésze, aki könnyen leveszi lábáról a nőt.


Olykor egyszerre többet is képes elbűvölni szép szavaival. Emellett az ágyban is szenvedélyes, és gyakran kezdeményező. A nyilas férfi minden reggel fejen állva ébre az ikrek nő meg rángatódik.


Kb ilyenek ezek a horoszkópos tulajdonság leírások. Szűz férfi elűzése: Amennyiben Ön nem kellően racionális, ha örökké fantáziavilágban él, ha nincs konkrét jövőképe, ha még azt sem tudja eldönteni, mit csináljanak közösen a hétvégén… akkor keressen magának inkább valaki mást! A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük. Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni.


Semmit sem hisz el, csak úgy, ha utánajár és meggyőződik arról, hogy az információ helyes. Ha valamiben kételkedik, rögtön vitára kész és ha úgy érzi, hogy igaza van, addig csűri-csavarja, míg az ellenfél fel nem adja. Minden rendben van, ha van számára reggeli, ebéd és vacsora. A megcsalást nem viseli el, vagy melankolikusan busong, vagy bőszülten dühöng miatta. Bika férfi érzelmei is felborulnak.


Rendkívül idealista férfi , aki minden körülmények között követi a romantikus elképzeléseit. Ha igazán szerelmes, számíthatsz rá, hogy körülrajong maj de nem olyan módon, hogy az terhes és bosszantó legyen - figyelembe veszi a te igényeidet is. Bár mindezt őszintén gondolja, érzelmei viszonylag gyorsan változnak. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat.


A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. Márciusban született férfi. Nagyon magabiztos személyiség, megértő és mindent megtesz azért, hogy elérje a céljait. A családjáért képes harcolni, bármit megtesz azért, hogy boldoggá tegye őket.


A kritikát nem viseli túl jól, ha ideges, sokszor olyasmit mon amit utána megbán. Nem szégyell bocsánatot kérni, ha hibázott. A férfi remek randi partner - elbűvölő, szellemes, vicces, okos, beszédes, kreatív, kalandos, csak bizonyosodj meg róla, hogy lépést tudsz vele tartani!


Vagyis nekik is vannak érzelmeik, éppúgy, mint bárki másnak, csak igyekeznek róluk nem tudomást venni, mert akkor el kellene ismerni a létezésüket. Minden férfi mást tart nőiesnek vagy túlzásnak, de van néhány dolog, amiben a nagyrészük megegyezik. A turkálás alapszabálya – Erről jó, ha tudsz Sokan és sokféle turkálóban fordultunk már meg, és az ismeretségi körünkben is biztosan temérdek olyan ember van, aki máshol nem is vásárol, csakis turkálókban. Nem is igen érti pontosan ennek a szónak a jelentését, ha ezt erőltetjük, csak értékes perceket veszítünk, azokból a futó órákból, amelyeket egyedül nekünk, csak a mi számunkra tartogat.


Másrészt nem szabad egykönnyen elhinnünk, hogy a partnerünk tényleg nem érez már irántunk semmit, és nem érdekli, mi van velünk. Ha partnered érzelmei lángra kaptak iránta akkor nem csak azt veheted észre, hogy keresi a lehetőséget, hogy megérintsen, és közelebb kerülhessen hozzád. Gesztus ai arról is árulkodnak, ha a többi férfi felé szeretné azt kifejezni, hogy te hozzá tartozol, és ők jobban teszik, ha más lányt keresnek maguknak. A ikrek csillagjegy jellemzői. Ideális társ horoszkópja.


Az érzelmei elhomályosítják az ítéleteit a napokban. Automatikusan érzelmeire hagyatkozik. Ez a fajta túrérzékenység hátrány is lehet. Próbáljon a tényekre összpontosítani.


Előny, hogy nagyon empatikus lesz másokkal, remek hallgató és társ. Az emberek jól érzik magukat Ön körül társaságában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések