2020. június 5., péntek

Törzskönyves magyar vizsla eladó

Törzskönyves magyar vizsla eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre. Eladó magyar vizsla kiskutyák. Szülők is megtekinthetők. Magyar vizsla kan kiskutya eladó.


Azonnal elvihető , törzskönyves , minden oltás beadva , féregtelenítve bechippelve. CAC , Fajtagyőztes Apa: Parásztai Parázs Iván szintén kitűnő küllem és munkaeredményekkel. A Kutyahirdetések között jellemzően eladó , vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak.


Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik. Több ezer friss, ellenőrzött eladó Kutya hirdetés: Amstaff kiskutya. E pár év alatt a fajta iránti „szerelem” véglegessé vált, mivel a rövidszőrű magyar vizsla kedvessége, intelligenciája, eleganciája és munkabírása egy életre lenyűgözött.


K alom kölykei (szuka, kan) Kölykök foglalhatók! Itt nem találsz szaporítókat! A háttérben ellenőrizzük a tenyésztőket és csak a valódi, megbízható kennelek találhatóak meg nálunk, talán ezért nem találsz most eladó kölyköket nálunk.


Nézz meg mindenképp néhány tenyésztőt az oldalunkon vagy keress más hasonló fajtát! Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Egy szuka és egy kan tüneményes magyar vizsla hétvégén 8hetesen egy oltással. Aha, érdekes hogy mindig mindenkinek az ismerőse, igaz -os? Koruknak megfelelő orvosi ellátással elvihetők április elején.


Törzskönyves magyar vizsla eladó

További info telefonon. OKTÓBER után elvihetők. Féregtelenítve, oltva lesznek. Várom szerető gazdik jelentkezését, előre foglal. Drótszőrű magyar vizsla eladó ezerért”, „ magyar vizsla kölykök ezerért”.


Az internetes apróhirdetési oldalak tele vannak efféle hirdetésekkel. Eközben a menhelyek és a fajtamentők is tele vannak. Miczek Zsófia, a díjnyertes Zöldmáli Kennel megalapítója közel éve foglalkozik drótszőrű magyar vizslákkal.


Törzskönyves magyar vizsla eladó

Regisztráljon Ön is az aprohirdetes. Sükös Bács-Kiskun megye. Fajtatiszta kutyák apróhirdetés ingyen. Nem tudtam képeket feltölteni, de kérésre szívesen küldök. Csodálatos magyar vizsla babák eladóak.


A kiskutyák chippel, oltásokkal, törzskönyvvel rendelkeznek. Rendszeresen féregtelenitve vannak. Apa többszörös kiállítás champion és aktív vadász.


Vadászkutya Gö Még darab hónapos magyar vizsla gazdára vár. Anya is be van vadászva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések