2020. július 14., kedd

Vízöntő oroszlán

Családtagjait gyakran nem tekinti egyenlő partnernek, szükségleteiket önzőnek és érzelmileg túlfűtöttnek találja. Oroszlán és Vízöntő kapcsolata nagyon is ellenmondásos ahhoz, hogy biztonságot jelentsenek egymás számára. Legtöbbször ez a magánéletében ütközik ki.


Vízöntő oroszlán

Oroszlán - Vízöntő szerelmi horoszkóp A Nap védelmében álló Oroszlán jegy szülötte szenvedélyes, eleven, aki mindig kifejezésre juttatja érzéseit, és aki azt tartja legfontosabbnak, hogy teljes szívvel, nagy. Elismeritek, tisztelitek egymást, bár inkább úgy mint ellenfelek. Ha viszont ez szerelem, akkor annál lángolóbb. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A párok összeillőségét mutatja meg. A Vízöntő és Oroszlán első pillantásra éledt erős fizikai vonzalma, humorral átszőtt szellemes társalgásaik kezdetben boldog kapcsolatnak tűnhet, de idővel a Vízöntő örökös elemezgetése megingatja az Oroszlán önbizalmát, aki mindenkinél felsőbbrendűnek véli magát. A Vízöntő jellemző tulajdonságai:A Vízöntő jegyben születettek kettős jelleműek. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó.


Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A Vízöntő -jegy tárgyalásánál elkerülhetetlen, hogy említést tegyünk - hacsak néhány mondat erejéig is - egy nem személyes, nem egyedi területről. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk.


A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő korszaka. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően.


Az ikrek és az oroszlán nem jól működnek vele együtt. Bak Bika együttállás feloldódás féltékenység gondoskodó Halak hold hűség Ikrek Jupiter jóga kapcsolat Kos kvadrát kvinkunx Mars meditáció Merkúr Mérleg Neptunusz Nyilas Oroszlán Plútó párkapcsolat párkapcsolati horoszkóp Rák Skorpió sorozat Szaturnusz szemben álló jegyek szerelem szex szilárd minőség. Nyilas (1– 11.) – Az ikrek, a mérleg vagy a vízöntő mellet meg tudja tartani azt a függetlenségét, ami ideális a számára. A skorpió és a szűz kerülendő. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne?


Vízöntő oroszlán

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, analóg vele az 5. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és sértődöttségmentesen. Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések