2020. július 30., csütörtök

Vízöntő férfi mérleg nő

A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Mérleg - nő és Mérleg - férfi kapcsolata A Vénusz oltalma alatt álló Mérleg - nő társaságkedvelő, kedves, udvarias, miként a Mérleg jegyében született férfi is, ami hozzájárul az érzelmi kapcsolat könnyű kialakulásához, miként a jó anyagi helyzethez is, ami fontos a kényelmet szerető és fényűzésre hajló Mérleg. A Mérleget lenyűgözi a Vízöntő műveltsége, széles látóköre s mire felocsúdnának, már függővé is váltak egymás társaságától. Ha nézeteltéréseik támadnak, azt is hamar képesek rendezni, hiszen a Mérleg nagyon alkalmazkodó,a Vízöntő pedig elképesztő leleményességgel tudja kiengesztelni párját. A Vízöntő férfi temperamentuma A Vízöntő férfi nagy álmodozó, de gyakran inog az ábrándozás és a tett között.


Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson. Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány, mint az Ikrek nőnek. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben.


A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is. Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára. A Rák és a Halak szintén untatják. A Vízöntő és a Mérleg kapcsolatukban tökéletesen kielégítik és kiegészítik egymást.


A Mérleg érzékisége és a Vízöntő erotikus töltete összeillő párost alkotnak. Bár a vízöntő makacs természetű, a diplomata Mérleg pontosan tudja, hogyan tudja megkerülni párja konokságát, és rábírja a kompromisszumkötésre. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő.


A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. MÉRLEG nő - Elegáns és nőies Legtöbbször igen vonzóak, sőt szépek.


Vízöntő férfi mérleg nő

Te értékeled a Mérleg párod önzetlenségét, és imponál neke hogy olyan szilárdan hisz abban, amit fontosnak tart, bár néha kissé felületesnek és makacsnak tartod. Olykor megtörténhet, az is, hogy nem éppen szép, de mindenképpen kacér, vonzó, szeme nagy és kifejező, mosolya hódító, rendkívül nőies, elbűvölő, szereti az eleganciát, bár ízlése nem konvencionális, inkább extravagáns. A MÉRLEG FÉRFI szerelmi horoszkópja. A mérleg férfi sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava.


Szívéhez a legközelebb a kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll. Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet,és a korrekt viselkedést. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg , az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Rák – Vízöntő : Ebben az esetben két nagyon ellentétes tulajdonságú emberről van szó. Mérleg nő vok: megvolt, nem működött, szeretem a békét és nyugalmat utálom az elégedetlen embereket, idegesítenek, plusz az én vízöntőm iszonyú tesze-tosza volt! Szerintem amúgy nem a csillagjegyen múlik ez csak az én személyes tapasztalatom! A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban.


A Vízöntő nem tudja megérteni, miért sértődik meg a Mérleg mások megjegyzésein, úgy látja, hogy a Mérleg túl érzékeny. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra.


Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt.


A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel. Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogo hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő. Valójában mindenre nyitott, rendkívül érdeklődő. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


A Vízöntő nagyon művelt, érdeklődik az irodalom, a zene és a képzőművészet iránt, ezért legjobban ezekben a körökben érzi magát. Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések