2020. április 22., szerda

Vatera hirdetés törlése

Vatera hirdetés törlése

Fontos kitétel, hogy licitált és már lezárt aukciós terméket nem lehet törölni! Amennyiben az adott termékre még nem érkezett licit és még nem zárult le az aukció, törölheted azt a piactérről. Vatera , online aukciós ház, internetes piactér.


Vatera hirdetés törlése

Online boltok és áruházak, internetes aukció, online árverések. Találd meg, amire vágysz a Vatera millió terméke között! Ha nem kapod meg a terméket vagy minőségi problémád van vele, visszakérheted a pénzed. Csak olyan állapotú terméket hirdetek meg, amilyet én is elvárok, ha vásárolok.


Ha valamilyen hibája van a holminak, azt jelzem a hirdetés szövegében. Mivel dolgozom, háztartást vezetek és gyereket nevelek, ezért kevés a szabadidőm, emiatt NE kérj sürgős termék átadást vagy postázást. A Vatera online adminisztrációs rendszere folyamatos nyilvántartást, egy virtuális számlát (personal account-ot) vezet a felhasználók sikeres tranzakcióiról. A rendszer folyamatosan számlálja és nyilvántartja a sikeres tranzakciók és a kiemelt megjelenések igénybe vétele után fizetendő díjtételeket.


A Vatera apróhirdetési rovataiban ingyen, egyszerűen, eladói regisztráció nélkül is hirdethetsz, a hirdetés feladásakor pedig megadhatod a telefonszámodat is, hogy az érdeklődők egyszerűen fel tudják veled venni a kapcsolatot, ezzel lehetőséget biztosítva a személyes megtekintésre még a vásárlás előtt. Az apróhirdetési kategóriában a Felhasználó a hirdetést a 3 vagy napra töltheti fel, amelyet lehetősége van annak lejárata előtt meghosszabbítani. Egy adott hirdetés maximum 1napig érhető el a Piactéren. A piros X-re kattintva a hirdetést véglegesen törölheti, a kettős vonal ikonra kattintva a hirdetés megjelenését ideiglenesen, annak törlése nélkül leállíthatja, majd később, ha szükséges, egy újabb kattintással újraindíthatja.


Naspers Dél-afrikai cég tulajdonában van, tehát a magyarok pénze jelen esetben ide vándorol. Ne tülekedj a plázákban, inkább vedd meg a TeszVeszen! Márkás női ruházat, tündéri gyerekruhák, baba-mama termékek, játékok már Ft-tól. Ekkor a hirdetés adatlapjára jutsz, ahol a harmadik blokkban található a Képek feltöltése, kattints a fejlécére.


Ezen a felületen van lehetőséged a képek törlésére, feltöltésére vagy rendezésére. Fájlok feltöltése gombra, vagy húzd ide egérrel a feltölteni kívánt fotókat. Lakások kategóriában - Ingatlanok széles kínálata - Böngéssz aktuális ajánlataink közül, vagy hirdesd meg eladó ingatlanod ingyen a Vaterán! Böngészés A részletes szűrést lehetővé tevő keresők mellett böngészheti a hirdetéseket kivitel és megye, valamint kellék-fajta szerinti bontásban is.


Kiadó Ingatlan apróhirdetések. Kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba. Hirdetés Testvérlapunk a Totalcar A JóAutók. Magyarország legerősebb autós szakmai szerkesztősége áll: a Totalcar hitelesíti ajánlatainkat, minősíti eladóinkat, és segít eligazodni felhasználóinknak a használtautó-vásárlás útvesztőiben.


A Vatera fenntartja továbbá jogát bármely felhasználó kizárására, vagy bármely tranzakció vagy más tartalom, információ törlésére, amely a Vatera értelmezése szerint ellenkezik az online piactér megfelelő használatával, vagy a Vatera megítélése szerint biztonsági kockázatot hordoz vagy hordozhat a Piactér. Jöttem, láttam, vettem. A legkedveltebb bazár, apróhirdetési oldal Magyarországon - találja meg álmai lakását, vegyen használt autót vagy cserélje ki öreg számítógépét! Információ hangszerek, gitárok, adás-vétel.


Az Apróhirdetés Ingyen. INGYEN ELVIHETŐ kategória Ingyenes hirdetés feladás az ingyen elvihető rovatba. Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:.


Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre. The latest Tweets from Vatera. Online kereskedelem Magyarország legnépszerűbb aukciós portálján. A hirdetés ingyen van az Ingyen Aprón.


A Te apród itt van már? KERESEK Peavey MiniMax 5Basszuserősítő-fej. Használt NISSAN hirdetések Budapesten és országosan - csak minősített eladóktól, dokumentált előélettel, az Első Ellenőrzött Használtautó-piactérről.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések