2020. november 2., hétfő

Xv kerületi önkormányzat testületi ülés

A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. Az Önkormányzati TV a beadott anyagokat nem vizsgálja és lektorálja, annak tartalmát szerkesztői változtatás nélkül teszi közzé. Tisztelt Kerületi Lakosok! A műjégpálya nyitvatartása az.


Xv kerületi önkormányzat testületi ülés

A jelenlévők morgolódva. Nem tudta megtárgyalni a június 6-i testületi ülés valamennyi napirendjét a képviselő-testület, mivel a Fidesz-KDNP-frakció kivonulását követően határozatképtelenné vált a grémium. Október 11-én, pénteken rendkívüli testületi ülést tartottak, még a vasárnapi választás előtt.


Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő. KTV adását néző kerületi lakosokat. Kerületi Önkormányzat Magyarországon az első olyan közigazgatási szervezet volt, amely kommunikációjában virtuális valóságot alkalmazott, hogy közönségének nagyobb élményt teremtsen, üzenetét új és látványos módon juttassa el olvasóihoz. Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat működik.


Xv kerületi önkormányzat testületi ülés

A novak -nak: kartács eltévesztetted a házszámot. Elfelejtetted a fiókodat? Budapest oldal több tartalmát láthatod. Rákospalota, Pestújhely és Újpalota - ittlakunk.


Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. A zöldítés jegyében rendezett Újbuda Önkormányzata, a KözPont Újbudai Kulturális, Pedagógiai és Média Kft. Csak úgy mellékesen teszem fel a kérdést, hogy az Önkormányzat által finanszírozandó emlékmű bíráló zsűrijében miért ne delegálhatna az Önkormányzat a feladattal legjobban érintett bizottságából bizottsági elnököt, bizottsági alelnököt, bizottsági tagot. Pedagógiai Iroda és a Dél-budai Tankerületi Központ multimédiás versenyt a kerületi diákoknak november 14-én az önkormányzat dísztermében. A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte.


Gazdasági és Társadalom-, Környezet- és Területfejlesztési Programját. Márton-nap két felvonásban. Megbénította a helyi Fidesz Rákosplatota működését, nem vesz részt a képviselő-testület munkájában, amely így halaszthatatlan döntéseket nem tud meghozni. A polgármester szerint csődhelyzetet is okozhat a Fidesz bojkottja, erre az évre 7milliós kára lehet a kerületnek. Grafikákat és szobrokat is készít.


A testületi ülést észak-pesti kórház, testületi ülés. Félbeszakadt a testületi ülés nik, helyét a Pallasz Athéné-díj és a Halley-díj veszi át. Előbbiben a nappali tagozaton kiemelkedő tanulmányi.


Xv kerületi önkormányzat testületi ülés

Hírnök Magazin – Hírportál – Média. Brit szigorítások a drónok használatára. Jelentősen szigorítja az idén a brit kormány a magánszemélyek által működtetett drónok használatának szabályozását. Zuglói Tájékoztató a testületi üléseken történtekrıl A munkaterv szerinti december i ülés.


A tartalom a hirdetés után folytatódik. Határozatképtelenség miatt félbeszakadt a XV. Móricz Eszter szocialista képviselő a felszólalása után elhagyta az üléstermet, így megszűnt a határozatképességhez szükséges minimális képviselői létszám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések