2020. augusztus 20., csütörtök

Viszony vége

Egy viszony addig működik jól, amíg a két ember hasonlóan gondolkodik a kapcsolat és általában a szeretőzés természetéről, szabályairól, perspektíváiról. Vagy, ha nem is gondolkodik hasonlóan, a másikról azt feltételezi, hogy úgy gondolkodik, ahogy ő. Lehet a dolog fordított is: a szeretői viszony felbomlása is elvezethet a házasság bukásához. Egy hosszú szeretői viszony biztosította az így-úgy döcögő házasság stabilitását, mert a szerető mellett el lehetett viselni, hogy otthon sokminden nincs rendben. De szeretném megosztani veletek a saját tapasztalatomat és véleményemet az itt eltöltött időről.


Nemrég regisztráltam ide és ismerkedem az oldallal. Hűtlenség Indexe több mint húsz elemből tevődik össze, és azt méri, mennyire fogékonyak a magyarok a hűtlenségre, megcsalásra, félrelépésre. Férfiként sem egyszerű a dolog, ahogy az egyik ismerősöm mondja, annak ellenére, hogy ő tart szeretőt.


Az a fél is bele tud fáradni az érzelmi hullámvasútba, aki elvileg a helyzet könnyebben felvállalható oldalán helyezkedik el. Mert őt is felemészti a kellesz - nem kellesz játék, hogy vége van, de még egyszer legyünk együtt, aztán ha felmész, csak a gond van veled. Számomra nagyon fontos az őszinteség. Aztán elkezdődtek bizonyos jelek amiből arra következtettem számára már nem annyira fontos a személyem vagy ez az egész viszony. Tartsuk tiszteletbe a másikat és legyünk őszinték mert lehet hogy fáj de ne alázzuk meg a másikat azzal hogy hárítunk kifogásokat keresünk.


Viszony vége

Ha valamiről, egy A viszony című sorozatról ebben a blogban tuti, hogy írni kell, ez nem is kérdés. Lement az első éva és ha minden igaz, lesz 2. Ez az ideiglenes memóriavesztés azonban csak addig tartott amíg végig nem néztem az Selső két részét. Ugyan még csak az első évad vége felé járok, de eddig nagyon tetszik. Vagy szubjektivitás esetén nem ismételnék a részleteket.


Ennek - személy szerint - nem látom sok értelmét. Két és fél évvel ezelőtt írtam posztot a parenting marriage-ról: vagyis arról a fajta házasságról, amely csak és kizárólag a gyerekek érdekében marad fenn, a külvilág szemében még házasság, de a valóságban már férfiként és nőként semmi közük a partnereknek egymáshoz. Nem, nem könnyebb, mert szomorú leszek, ha nem hallok felőled. Szeretem tudni merre jársz, mi van vele mire gondolsz. Ha nem kommunikálunk és találkozni is ritkán tudunk, akkor az nem igazi kapcsolat és előbb-utóbb vége lesz.


Nem szabad kínozni magunkat, annak nincs értelme. A feldolgozás Itt is van egy olyan első mondat, amellyel nem tudok egyetérteni: „A párkapcsolaton kívüli viszony feldolgozása csak akkor kezdődhet el, ha a viszonynak vége. Nagyon hiányozni fog ez a sorozat.


Rengeteg elgondolkodtató dolgot mutatott és számomra egy társas terápia is volt önmagammal. A szüleinkhez, a párunkhoz, a gyerekeinkhez való viszony sokszínűségét mutatta be és sosem félt elmerülni az óceán legmélyére – direkt és átvitt értelemben sem. Ugyanakkor más nők esetében igen jellemző reakció, hogy a szenvedélyes éjszaka után döbbenten állnak a viszony vége , az alkalmi partner eltűnése előtt. A kínos reggeli öltözködés közben elejetett Majd hívlak búcsút komolyan véve számítanak a pozitív visszajelzésre, az újabb kezdeményezésre, ám egy sms sem érkezik.


Vége lehet a szankcióháborúnak Magyarország érdekelt a minszki megállapodások végrehajtásában, hiszen azok nem csak a fegyverszünetről szólnak, hanem ukrajnai belpolitikai reformokat is érintenek. Ha a király egyik hűbérese fellázadt, akkor ő ezért büntetést kapott, mentesültek viszont a büntetés alól a hűbéres hűbéresei – elméletben –, mivel azok a saját hűbéri esküjüknek megfelelően jártak el, a királyhoz őket semmilyen kötelező viszony nem fűzte. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne “igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony , melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.


Ehhez hasonló kérdéseket, feltevéseket boncolgat Sándor Erzsi Meddig jössz c. Lili bizony kiengedi azt a bizonyos ketreces énjét, nem tud ellenállni a vágynak, és bár a lelke mélyén tudja, hogy ennek nem lehet jó vége , mégis reménykedik. Megszűnt tagsági viszony. A következő szolgáltatóknak megszűnt a Beva tagsági viszonya. Szikla és Vin Diesel, de vajon mi lesz ennek a vége ? A „család” szó új értelmet nyert a Halálos iramban-filmekkel, mégis, volt idő, hogy a sorozat két legnagyobb sztárja utálta egymást.


A beküldés előtt (ha OFFtopik a kommente törlésre kerül): - ha mégis OFF-ot írnál vagy friss hírt, azt a napi reggeli hírek kommentjei közé írd. Az élettársak esetén a hozzájárulás arányában illeti meg őket a vagyon. A bejegyzett élettársak a kapcsolat vége esetén jogosultak tartásdíjra, végrendelet hiányában törvényes örökösök, és végrendelet esetén is megilleti őket a kötelesrész.


A nőkre az is igaz, hogy könnyebben fordul komolyabbra egy ilyen ártatlannak induló flört, a hosszú és titkos viszony vége pedig gyakran az, hogy szerelmesek lesznek és ezt be is vallják az új partnernek, ezzel kiszolgáltatott helyzetbe sodorva magukat. A férfiak zöménél egy titkos kapcsolat főleg szexuális töltetű, és. A bérbeadó a bérlő számára részletes kimutatást köteles készíteni a felhasznált összegről, melyet számlákkal vagy a bérleti szerződésben foglalt feltételekkel alá kell támasztania.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések